![]() |
Ocijena Samsung Slim Fit TV-a
Ako ovo nepristaje u ovaj podforum, prebacujte u svaštaru...
Bliži se svjetsko prvenstvo pa je red da se ponovim za TV kad već nisam uspio upecati kartu... E sad, zapeo mi je za oko ovaj Samsung... http://www.europatrade.hr/hrv/page.a...pr=264&colID=1 Nemam običaj kupovati tehniku na slijepo pa bi mi dobro došlo nečije mišljenje. Sve što sam od review-a iskopao na netu je bilo na češkom ili poljskom. Jel' ima netko da ga je gledao duže od minute pa da napiše koju o njemu. Jel' 500 kn skuplji samo zato što je tanji ili je i slika bolja. |
Citiraj:
|
Ili sam chorav ili smotan. Al na toj stranici ne mogu naci cijenu. Koliko kosta u Europatrade?
|
Bas je gay taj telkac. Mora imat onu muzevnu rit :D
Salim se. Vidio kod frenda jednog. Isto sranje tanje pakovanje. Sad dal ti vrijedi 500kn vise tvoja odluka. |
Citiraj:
U Emezzeti je 2900 kn pa sam tamo mislio uzeti. Catkiller, ako je istina ovo što kažeš onda ne dam tih 500 kn...: nono : |
Čitam naslov, ...Slim Fit, ko da smo na TV prodaji:D
|
Nemoj kupovat slim fit, dosta se kvare. Radije uzmi neki philips,panasonic,lg
|
nema telke do riza :D
|
Ima u nekom od trgovackih lanaca za uzeti Daewoo 72 cm, 100Hz, flat za 1999kn.
To je odlicna ponuda po meni. Imam jedan 72 cm daewoo i ima vrlo dobru sliku (cak sam igra i oblivion na njemu dok mi je monitor bio na reklamaciji :D), samo nije flat i nije 100hz :( Imam ga vec 3-4 god i radi kao sat - preporuke. |
Citiraj:
Evo sad imam Iskrin TV, star je 18 g. i bio je najskuplji u trgovini kad ga je stari kupovao. Jednom mu je za rata, kada je struje svaki dan nestajalo, riknuo trafo i to je sve od kvarova. S ovim novim moraš biti sretan ako prežive 5 godina.:rolleyes: Enivej, hvala na pomoći. |
Citiraj:
|
Na osnovu cega tvrdite da se kvare mnogi moji poznanici su ga kupili, i prezadovoljni su nikome se nije pokvario ja licno imam samsung 72 vec tri godine radi besprijekorno.
Sada planiram da kupim bas taj slim od 82 cm 16:9 bolesno izgleda ima podrsku za HDTV komponentne ulaze jednostavno zvijer. |
Evo Samsung kupljen prije Nove Godine i tv je smeće. Moram ga vozit na servis jer ako se ostavi teletext više od minute pojave se one magnetske fleke po ekranu. Napminjem da kraj tv-a nema ništa metalno, zvučnika ili nešto slično. Jedini zvučnici u blizini su oni njegovi naravno. Nikad više Zamzung tv.
|
Stvar srece da samo vidis koliki su kod mene zvucnici oko tv-a za kucno kino pa radi sve za 5 imao sam prije sony wega 72 nije bas neka sreca samo je izvikan, a sto se tice philipsa oni se bar ovdje kod nas kvare ko ludi.
|
Citiraj:
|
J***ga buraz zena mi maznula ovaj od 72 pa moram nesto sebi da kupim
|
Kupio radi odlicno slika sa kablovske malo losija nego na starom ali velik je, a gledam iz bliza sa DVD-a je fenomenalna sto se tice pouzdanosti garancija je 2 godine pa ako se sta desi neka se oni sekiraju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |