![]() |
the godfather
evo ja bash nabavio igru vidim da su kontrole shit el zna ko kako to rijeSHIT
|
Udeš u options i controls i tamo mijenjaš
|
nije neda se tak mish je rkivo invert i neda se izach iz auta
|
ne da se izici jer imas PIRATSKU verziju ,a o tome necemo i nesmijemo.
|
@MetallicA
Kupi original :D :D |
Citiraj:
|
Da DYX i ti imaš originalnu kopiju
|
Igra je svejedno shit, stoga...
|
Jeste gledali film
|
evo znam da se to da sredit ali nije legalno pa ako ko zna nek mi javi na pm
EDIT:evo sliozhih :beer: |
Citiraj:
To su bila vremena... |
Citiraj:
Igro sam to josh na playstationu 1 ***************ena igrica inache za vas koji ste igrali godfather:el se mozhe odjecha promijenit u igri |
Narafski.
Kad loadaš igru onda imaš meni za mijenjanje odjeće. Naravno, moraš imat para za pojedine komade odjeće (a i obuće). |
Citiraj:
EDIT:nisam nigde nasho gde bi to tochno trebalo biti el trebam prijech neku misiju ul moram ich u neki duchan il kaj |
i ja izbriso s harda igru,postala je jednolična i monotona,pogotovo reketarenja,ostale save pozicije.
|
Jel netko zna kako se izlazi iz auta?!:confused:
|
ja sa spacom,samo mogu reći da mi je dvd unutra bio kad sam igrao,ti si sigurno prćkao oko no dvd,pa si dobio no out of car.
http://www.imdb.com/title/tt0068646/ |
Citiraj:
Najbolji film po izboru IMNDb-a i naravno meni najbolji film. ;) Plakao kad je Vito umro u vrtu. :( Kupio sam i orididi ali zbog moje uberkonfe nece ga zavrtjet.I koliko god ljudi govorili da je shit igra,ja necu odustat da ju igram i da ju zavrsim. |
jel ima ko iskustva sa ovom igrom za playstation 2 nekak mi je čudno zapakirana i nemogu je raspakirat najvjerovatnije neznam program se zove HJSplit ali ga baš ne kužim jel ima ko iskustva
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad pošto je za PS2 a ne za komp. pa ti neznam reći točno kako bi ti trebao to riješiti,ali postupak je gorenavedeni. ;) |
Citiraj:
Ma barem je covjek umro na lijepi nacin.Igral se sa Anthonyem. Uglavno,meni jako tuzan film.Neznam zasto. Igru nisam igral ali sam ju narucil tak da ceka kad kupim novi komp.: Machineg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06. |