![]() |
Dooobar vic
Jedan mladi katolički svećenik bio je tako nervozan da prije prve mise
nije mogao ni riječi progovoriti pa upita biskupa za savjet. Ovaj mu reče: - "Sljedeći put popij čašu vode s dvije kapljice vodke i odmah ćeš se osjećati slobodnije." Poslije toga svećenik se osjećao tako dobro da ga ništa nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise dočeka ga cedulja s biskupovom porukom: Poštovani, rekao sam nekoliko kapljica vodke u vodu, a ne obratno. I još par savjeta: - nije potrebno stavljati kriške limuna na rub pehara. - ormar pored oltara je ispovjedaonica a ne WC. - ne oslanjajte se više na kip blažene djevice Marije, ne grlite ju i ne ljubite više. - postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 je apostola a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. - Isusa i njegove učenike ne zovemo - David je pobijedio Golijata praćkom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. - Judu ne nazivamo kurvinim sinom. - Papu ne zovemo - Bin Laden nema veze s Isusovom smrću. - sveta vodica je za posvećivanje a ne za osvježavanje ispod pazuha. - ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na bibliju. - hostija nije grickalica uz vino, već za vjernike. - grešnici idu u pakao a ne u pizdu materinu. - onaj u kutu, pored zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaže amen, a ne fajrunt! |
: lol2 :
|
Hehe
|
Citiraj:
|
:D doooooooobar :D
|
: Machineg :D : goood :
|
:D : goood :
|