![]() |
Zvučna kartica
Jer mi može netko reći dali zna za zvučnu preko koje bi mogao sa kazete prebaciti muziku na komp,5.1-sistem bi mi trebao.
|
Moram prizant da mi nije baš jasno ovo 5.1 sistem ti treba?
Zvučna da ima 5.1 ili? |
Sa svakom zvučnom koja ima line-in (a koliko ja znam svaka ima, pa čak i one na matičnoj) možeš prebaciti svaki signal na komp pa tako i s kazete. A 5.1 zvuk ćeš imati jedino ako je originalni zvuk snimljen na kazetu u 5.1 formatu.
|
Citiraj:
treba ti samo neki program za snimanje, spojis liniju (ili odakle vec snimas s kazete) i na ulaz zvučne i snimiš! :) |
Meni je trebao i kabel koji na jednom kraju ima lijevi i desni kanal za izlaz iz pojačala (snimao sam s ploče), a na drugom kraju (za zvučnu) jack sa oba kanala. Košta neku siću kuna i vjerojatno ćeš je bez problema naći u Chipoteci.
|
Citiraj:
|
nek salje radio signalom!:-)
namotaj doma prijemnu i predajnu antenu, stavi neki reflektor da ti salje kak spada i da vidis!;-) takoder, 5.1 zvuk na kazeti ne postoji. to je sve stereo! 5.1 je iskljucivo DVD tj. filmovi. mjuza...hm...pa cuo sam da ce mp3 imati 5.1 podrsku!? dakle, to doma kaj slusas sa kazete ili cd-a je sve stereo koji tvoj hi-fi sustav modulira u takozvani 5.1. snimit mozes bez problema, nabavis taj kabel ili ga sam napravis i to ti je to. |
Citiraj:
http://www.iis.fraunhofer.de/amm/dow...und/index.html |
super! kad to dode na velika vrata selim komp u sobu gdje je Technics 5.1. 360W ciste rapsodije zvuka!: roller : : cheers2
|
Sve u svemu ništa spektakularno. I bez mp3 surrounda imaš cijelu hrpicu lossy formata sa 5.1 zvukom : ac3, ogg, aac, dts.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |