![]() |
MAX 6800LE OC by Links guy...
Evo otiso jucer na links forum, da vidim kaj ima... Nadoh ovo, polomio sam se...
http://img66.imageshack.us/img66/6366/oc5fa.th.jpg Znaci to je 6800LE, koju i sam imam... Default takt jezgre je 300 MHz, i 1.1V napon... Moja na tom naponu ide do 386MHz Max. Ovaj tip "ima" neku cudnu LE-icu, posto mu takt jezgre ide do 500MHz (planira i 600 :D) na 1.7V, sa stock coolerom... :D Taj stock cooler hladi ok, ali dok se ne dize voltaza, pogotovo tak masno kak je on napisao. Ja sam cuo da LE-ice idu do nekih 1.4V, i do nekih 420-430 MHz sa novim hladenjem, i to je dosta nesigurno po njih jer je pitanje kad ce bit R.I.P. P.S. Ima opako napajanje, za takav Oclock... :D Ak sam pogrijesio, i ak tip fakat ima tak naclockanu kartusu, onda svaka cast jer je to najOC LE-ica na svijetu, ja bolje naclockanu nisam vidio...:burn: |
ma daj , sta sam sve dosad vidio i cuo na to forumu .
napajanje je odlicno :) |
Ma nema jebene sanse da ide tak puno! Tip laze da se sve prasi! :D
|
Proclocker IS BACK!!
|
Citiraj:
|
Ko je taj Proclocker? :D
Citiraj:
|
Proclocker je legenda ovog foruma - najveci znalac i imaoc racunalne tehnologije , direktno iz tvornica je kupovao komponente bez pitanja o cijeni , uglavnom lik je pricao da ima komp da padnes u nesvijest a istovremeno se svadjao na pm-u sa ekipom na trznici za matsonic plocu za 50kn .
|
...i prodavao gf2 mx za 250kn :D
|
Opasna je ta LEica... pogotovo sa ovim napajanjem, dobitna kombinacija :D
|
ms napajanje i gpu na 500mhz... loooool
nema teorije, i stock cooler i 1.7v |
ja bi mu savjetovao da makne bilo kakav oblik hladjenja na toj kartici,vjerujem da bi probila tu magicnu granicu od 600mhz,mozda bi i na 1.8v isla tj gotovo sam siguran
|
: lol2 : : lol2 : : lol2 :
ide onda i na 2.0V, samo steta sto ide samo jednom na tu voltazu :D ali steta sto MS od 40W nemoze dati 2V na agp slotu :D a proclocker nije imao samo jedan nick...LOOOL...ali ni drugi mu nije dugo izdrzao :D |
Hmm... pa i nije bas taj proclocker poseban, evo recimo ja sam na svoju 6800GT stavio BIOS od 7900GT, otkljucao ju na 8/24, zamijenio standardnu memoriju 2.0ns sa 1.4ns... Jezgru sam uspio dici na 790Mhz sa 2.9V i pritom tece 900A struja, a memorija veselo kucka na 1900Mhz :) Evo, kad bi bas htio biti mastovit : roller : Mislim ja da bi to moglo jos ici samo da nabavim napajanje od 300W, ovo 250W shrotex mi je preslabo :D
|
istinu covjek govori , ja sam mu prodao 300x napajanje Maxpower :) i kad smo ga ugradjivali sam vidio ovo o cemu prica .
6800 na 1.7v - hehe - pa ni Ultra nije na toliko . |
Momci nije lijepo rugat se "posebnima" :D
|
ko se ruga ? mi komentiramo . to pravo nam samo ban moze uzeti , a nekima sa adslom ni ban ne moze nista . meni moze , pa onda dosta :)
ali moramo na ovo reagirati , jer ne volimo kad nam netko vrijedja inteligenciju . |
Ajme meni majko mila. Linksov forum. Jer moram opet napominjat da je to POSEBAN slučaj....
|
Kakvi moderatori takav forum : goood :
Nego ... jesu te konačno uspjeli smijeniti? |
Citiraj:
nisko :D |
Citiraj:
|
LOL
cemu se nervirate - ja volim navratiti na taj forum , nekad se nasmijem dobro kaj sve tamo cujem . |
Citiraj:
|
Ovo je bila moja LEica...I da, rasturala je dok je RADILA.
Sad kao privjesak za ključeve služi više nego dobro :D 1.5V je too much za NV5 silencer :smoke: http://img99.imageshack.us/img99/4553/riva9vn7rt.th.jpg |
Ma da, to je premali clock...lik misli da je faca, pogledajte moju :rolleyes:
http://img168.imageshack.us/img168/8852/xtoc3dt.th.jpg Aha tko je faca? Btw moj tata ja jači od njegovog Možda je uspio nasamariti tamo likove ali mislim stvarno...napajanje je brutalno, naponi su stabilni full do kraja! |
Poslao PM, dobio odgovor...
Evo, nisam imao mira a da ga ne pitam, kak je to overclockao, 3d marko score, i tak...
Evo odgovora: http://img138.imageshack.us/img138/3...led4ly1.th.jpg Lik ipak ne planira ic na 600MHz, ipak dosao je do 595 na stock hladenju...: goood : Ima srece, ja imam neki skart od grafe, jer ide "jedva" na 380 na stock voltazi sa stock coolerom... :rolleyes: (na kojem sam skinuo zvake) |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
gusenje.... da, ipak je 600mhz malo previse :D ali 550 se cini sasvim ok....LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL |
hahaha, 3d mark score 5500, pa tolko ultra radi na defaultu, a njegova je i "kao" otključana na 16,6 i još na 595MHz. pa u 3d marku05 proc ne utječe puno na rezultat, samo je bitno da je dovoljno jak za opskrbljivat grafičku. koji papak:D
na takvim frekvencijama bi mu score trebao bit 6000 ako ne i više. |
Kaj memu ne stavi na 0T kad već ima sreće sa komponentama...:smoke:
Joj, ja se nadam da frajer i ovo čita, da se malo i on nasmije... |
Ovak, ja sam vidio 6800GT @ 400/1120 na Bartonu 2500+ @ 2420Mhz, 2x512MB Superrama i Abit NF7-S v2.0 i jedva je prosla 5000 i nesto sitno... Bez obzira dalje na clock grafe procesor je bio usko grlo i vise nismo mogli proci za majku bozju tak da bas i ne vjerujem u ovih 5500 3D Čmarka, a kao drugo...khm... 550Mhz ne vjerujem da je postigel za core ni pod razno : roller :
|
Ima tamo puno takvih pacijenata....i naravno oni su uvijek u pravu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:39. |