![]() |
GTA4 potvrđen i službeno
A konačno eeee !! : roller :
16.10.2007. Pre-order now to avoid disappointment : CoolRamb : sniper : : DualWiel http://ir.take2games.com/ReleaseDeta...leaseID=195753 http://www.rockstargames.com/grandtheftauto4/ |
ja ni san andreas nisam prešao ,zbog glupih plesova,još imam wirelles pa mi naredbe kasne,ima rockstar mail,da im pošaljem molbu da izbace glupe plesove,tj sve di treba lupati po strelicama.
|
Ja sam plesove prešao iz 2-3 pokušaja ;) samo mirna ruka i koncentracija, ako ti wireless kasni spoji obicnu cherry tipkovnicu iz 98' i ideee :D
|
Ja plesove prosao iz prve ko i ona natjecanja s lowriderima(baš mi dodje želja da si kupim lowrider)
EDIT:A za izlazak huja haj(fora bi bilo da ostave ko u san andreasu bande i gangstere) |
Uf, pa to je za više od godinu dana, ko da rade neznam šta...
|
Citiraj:
|
lol
Ma sta je to 17 mjeseci :D Bolje da je kasnije, al da naprave kak spada, nego da izade ranije pa da bude crappy... enivej... 524 dana, and counting... : goood : |
Zašto imam osjećaj da odbrojavaš i polako prekrižuješ dane na kalendaru... :D
|
Citiraj:
|
Ja se nadam da neće bit neki DX10 feat. PPU naslov :D
Nije da mi se kupuje novi stroj, iako...kad dat će i to morat :) |
Hmn po meni je treci dio gta bio promasaj naspram drugoga djela. jer od drugoga djela se nisam mogao odvojiti a od trecega sam se makno u roku 2 tjedna.
Nadam se da ce u cetvorci biti ono nesto sto me drzalo uz dvojku jer je inace za mene promasena. |
Ja sam 3-ku igrao jaaaako dugo da mi se doslovce zgadila. :D
|
Citiraj:
: goood : : goood : : goood : |
A evo nam i GTA Vice City Stories za PSP
http://www.rockstargames.com/vicecitystories/ Dva nova GTA u jednom danu i oba za konzolu, da poludis : hitthewa |
Jedna od rijetkih igara koju igram. ;)
|
Ja cu opet daviti sa povijescu. Sjeca li se tko orginal GTA? 2d pogled, pa je onda dosao London sa malo vecim autima. To su bili odlicni naslovi. GTA 3 je donio (pogotovo sa Vice cityem) osjecaj igranja legendarnog Drivera prosirenog za "izvan auta komponentu". Meni se zadnji dio nije svidio. Jednostavno prica u kojoj sam ja clan neke "bande iz geta" mi nikako nije sjela, te kronicni konzolitis... Makar je naslov zbog svoje slobode i "ljepote" prilicno dobar.
Da zakljucim monolog i ja cekam novi nastavak. ;) |
Heh, jedinica je bila predobra, ponajviše zbog muzike i zabave. Ali i teška bogme.
|
Citiraj:
|
samo da opet lik nije crnac, nije da sam raasist, ali neda mi se slušat spike tipa my dog i te jadne geto fore, ali i ako bude opet ću je igrati
|
Ja bi volio da izmijene engine, tj. da malo promijene onu vožnju - fiziku vozila i sve što ide s tim. Da bude, recimo, kao u Live for Speedu. To bi onda bila igrica SVIH VREMENA!
|
sve novo
novi engine nova fizika nova štorija koja nema veze s ovime(mozd dejavu efekt ko u SA) |
Citiraj:
|
Pa da, i da naprave realno vožnju... ono sve da bude full realno, kao da se voziš po gradu u svom autu. LFS je nadomak toga, samo što nije u gradu.
|
Ne znam jel tko primjetio XBox360 Live logo na dnu official stranice, znaci lako je moguca multiplayer opcija... : goood :
|
Da bar! : goood : : goood : : goood : :clap:
|
Vidite meni je SA bio jako dobar.
Ali odustao sam zbog one ***************ene voznje malih avijoncica.Slicnu takvu misiju nisam mogo proc na VC ali sam nabavil lika iz susjedstva koji je proso to. :) Nek cim kasnije dode cetvorka da uspijem novu konfu dobit. :D |
Najbolje mi je u igri SA drive-by-jevi
EDIT:Valjda znate sta je to |
a šta znači ovo "jevi"?
|
Ništa mali ukras(zezam se)
|
- 515d:7h:35m:40s
... :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |