![]() |
Win flashanje BIOSa
Flešanje biosa iz windowsa (pa ovo se i rimuje, zvući kao zlokobna pjesmica:D
Ali će biti sranja (a možda i neće) Asus nam eto donio mogućnost flashanja BIOSa iz samih Windowsa. Baš me zanima koliko će sada porasti količina **ebanih ploča nakon ovog. Mislim da bi mogao kupiti jedan EPROM programator, izgleda da će se brzo isplatiti http://www.asus.com.tw/support/engli...sh/nbbios7.gif |
čudim se da to nije puno prije izbačeno...
|
Da, i to flashanje iz windowsa mi je zakon stvar. Ne vidim u cemu je problem, nismo vise na win95 koji se ruse svaki put kad poljski mis odluci pojebat svoju mladu.
Po meni je u biti najbolji nacin ona shema na novijim plocama sa alt+F2. Fino roknes BIOS na disketu, opalis navedenu kombinaciju pri postanju i mirna Bosna. |
i ja sa jednom pokusao flash i win
pa je sve stalo ja resetirao komp, i vise nije valjao ploca je bila za AMD K6-2 :( |
inace vec 100 godina postoji awardov winflash....
koristio sam ga do sada mozda samo 5-6 puta ali ko bi rekao nikad nije bilo problema.... mozda zato sto mi se win nikad neruse :) |
Alt+F2
Ja bum i dalje još godinama koristio ALT+F2 ili dobri stari dos. Kako u Soldieru tip kaže:"... moj tata je radio na održavanju i uvijek je govorio ako nešto radi, ne mijenjan..." Neka pokusiraju drugi, ja bum oavj put došao na gotovo.:beer:
|
Re: Alt+F2
Citiraj:
za taj awardov winflasher znam da ga je MSI jos davno stavljao na CD koji dolazi uz plocu.... i daj smanji font potpisa, malo je povelik |
Ja svoju Asusovku a7v333 moram flashat it winxp-a jer mi je floppy crko. flashanje radi ko beba. :)
|
Win i Font
Font je već 1 samo je bio bold, eto da ti srce bude na mjestu (pardon koske, da ti budu na mjestu:D )maknuo sam bold. Ja bum kao seljo i dalje Alt+F2 ili iz DOSa:beer:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:02. |