![]() |
kako dojti do ljinksa
dakle .. ja ljepo dojdem na plac od jelačiča i koji tramvaj trebam tam zejti da me otpelja v links ? i koji onda da me otpelja natrag na plac ?
... imam faking fobije od tih vaših tramvaja vu zabregu ... furt mislim da sam zašel h krivoga ... najradije bi pešice prešel .. na karti se ne čini daleko :D .. a sad u stvarnosti :rolleyes: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
hvala bubba :)
|
12icom dođeš do Trešnjevačkog placa. Njega skužiš odmah, tako da nema zabune. Pređeš cestu do placa, i ideš cestom kojom ide i tramvaj (Tratinska ili Ozaljska..?) do Dobojske ulice. Skreneš lijevo u tu ulicu, i hodaš nekih 10ak min; prođeš cijeli plac s lijeve strane. Na ćošku zgrade s desne strane se nalazi Links. Ima i karta na njihovoj stranici.
|
Citiraj:
tihi i zajebani kad hodan po zg-u vise gledan iza sebe da me ne bi koji skupija nego isprid sebe kad u nekog udjen onda je sve ok |
Citiraj:
Ak neš nije jasno, pucaj...:beer: |
ok .. puno falja ljudovi ...
ak me slucajno u subotu navecer nebu na forumu i cod-u 2 znachi da i dalje lutam zabregom ili sam se otpeljal s tramvajom nekam Bogu iza ledja ;) :) :beer: |
ja sam danas umalo isao u links..trebam vent od 120mm i neonku :p
|
i ja isto...trebam sharkoon sleeving kit uv plavi, nema ga nigdje! ako netko mozda zna....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:35. |