PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   otkup (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38993)

BlackDwarf 09.05.2006. 15:10

otkup

Zanima me otkupljuje li ko ili makar deponira, bez placanja, stara racunala u Zagrebu i okolici?

Matesonik 09.05.2006. 17:55

ovisno kakva su...moglo bi me interesirat...inache neznam...mozhda infolab???

BlackDwarf 09.05.2006. 18:49

Ma radi se o starim kramama 286, 386 ..... Ocu se toga rijesit a nemam pojma kome se obratit.

Bubba 09.05.2006. 19:08

Citiraj:

Autor BlackDwarf
Ma radi se o starim kramama 286, 386 ..... Ocu se toga rijesit a nemam pojma kome se obratit.

Hej, hej, nemoj tako, ima nas koji bi vrlo rado uzeli par tih starih krama i jos ti pifu platili... ;) PM mi za detalje; naravno, ako ovi djecaci sto slazu donacijske konfiguracije vide nesto iskoristivo u tome, u svakom slucaju im prepustam prednost.

Matesonik 09.05.2006. 19:09

ne, donatori nish ispod celer/p3 ;) mene zanimaju pentium i JAKE 486ice...ak imash...

BlackDwarf 09.05.2006. 19:26

Imat cu ja svega. Poceo sam skupljat pa cu isto sklapat za djecu ali ipak nesto malo jace.
Znate ipak ce biti ljudi koji ce dati bilo sto samo da se rijese a ja cu mozda samo od toga iskoristit 10% a ostalo negdje moram odlozit na neki deponij ili ako neko moze od toga nesto sklepat.

Bubba 09.05.2006. 20:04

Citiraj:

Autor BlackDwarf
Imat cu ja svega. Poceo sam skupljat pa cu isto sklapat za djecu ali ipak nesto malo jace.

Cuj, ko bira, mastrubira (jelda Fleks, op.a). Ja sam znao sloziti tako lijepih 386ica s pola tuceta MB RAM-a i smijesno malim diskovima, gdje su ljudi surfali, IRC-ali, bili na newsima, kucali tekst a njihovi klinci su picili po antologijskim klasicima. Osobno sam imao Kermit server na jednoj slabasnoj 286ici, a takve masine su savrsene za fax i print servere (prije nekoliko godina, a vjerojatno i dan danas ako nije riknula, u Zabi u Paromlinskoj postojale su 386ice koje su bile print serveri za punqurac ljudi). Ta moja 286ica je fasovala zbog Veceg DobraTM, odnosno kronicnog nedostatka kvalitetnih 74TTL chipova, par zanimljivih GAL-ova i tako to. Sada mi uzasno fali, a gadi mi se ideja rezanja prstiju na losim kineskim AT kucistima da sklopim nesto, pa vec dugo skicam kakvu "otpisanu" konfiguracijicu za pokoji projektic...

Citiraj:

Znate ipak ce biti ljudi koji ce dati bilo sto samo da se rijese a ja cu mozda samo od toga iskoristit 10% a ostalo negdje moram odlozit na neki deponij ili ako neko moze od toga nesto sklepat.
Kao sto rekoh, ako ce biti kakvih nezeljenih masina, imaj me u vidu, refundiram se u tecnosti s brandom po tvojem izboru. ;)

BlackDwarf 09.05.2006. 21:52

Jos cemo se cut. :)

Hamm 09.05.2006. 22:52

ocu i ja neku staru pilu..bas sam postao nekak nostalgican..eto doma je voodoo 3 200...my first love :)

cuj reci za kolko bi dao neku od starih pila :)

BlackDwarf 10.05.2006. 13:54

Ja toga imam dosta za jedan kombi a uskoro bi moglo biti i vise. Namjeravam se svega rijesit odjednom.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56.