Citiraj:
Autor BlackDwarf
Imat cu ja svega. Poceo sam skupljat pa cu isto sklapat za djecu ali ipak nesto malo jace.
|
Cuj, ko bira, mastrubira (jelda Fleks, op.a). Ja sam znao sloziti tako lijepih 386ica s pola tuceta MB RAM-a i smijesno malim diskovima, gdje su ljudi surfali, IRC-ali, bili na newsima, kucali tekst a njihovi klinci su picili po antologijskim klasicima. Osobno sam imao Kermit server na jednoj slabasnoj 286ici, a takve masine su savrsene za fax i print servere (prije nekoliko godina, a vjerojatno i dan danas ako nije riknula, u Zabi u Paromlinskoj postojale su 386ice koje su bile print serveri za punqurac ljudi). Ta moja 286ica je fasovala zbog Veceg DobraTM, odnosno kronicnog nedostatka kvalitetnih 74TTL chipova, par zanimljivih GAL-ova i tako to. Sada mi uzasno fali, a gadi mi se ideja rezanja prstiju na losim kineskim AT kucistima da sklopim nesto, pa vec dugo skicam kakvu "otpisanu" konfiguracijicu za pokoji projektic...
Citiraj:
Znate ipak ce biti ljudi koji ce dati bilo sto samo da se rijese a ja cu mozda samo od toga iskoristit 10% a ostalo negdje moram odlozit na neki deponij ili ako neko moze od toga nesto sklepat.
|
Kao sto rekoh, ako ce biti kakvih nezeljenih masina, imaj me u vidu, refundiram se u tecnosti s brandom po tvojem izboru. ;)
|