![]() |
Zamjena za zujalicu na DFI nF4 Ultra-D
|
Nesto mi onaj JingTing nije bash elegantno resenje, vise mi se svidja Evercool.
|
Citiraj:
|
Štosno sređena hlađenja
|
Pogledajte cijenu...39USD :D
|
Meni se isto bas ne svidja, a i to je ipak malo preskupo :o
|
stavis zalmana vf700alcu...pitaj Wolverinea da ti objasni :) uglavnom taj patent je prozavo Wolv359Cu pa ako te interesira...
http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=4119&start=0 |
Imaš Spire cool force,temp mi je pala za 8-10°
|
Vidio sam to, ali nemam potrebe jer sam postigel kaj sam htel, smirglanjem, stavljanjem paste AS5 i spustanjem venta na 4000rpm temp mi ne prelazi 40° u 24/7 vrtenju BOINC-a... mislim da to dovoljno govori :)
|
Meni je malo cudno sto je na mojoj epoxici NB na 33-34C, zujalica je na max. Nekako mi premalo :) Vidim ekipa ima po 40C ili vise...
|
Pa u kom dijelu Sibira ti živiš...:D I šta ti ne smeta zuja na max...? : stoopid :confused:
|
Citiraj:
|
LOL! U kojem to pogledu? A zujalici mozes smanjiti broj okretaja tako da ju jednostavno spojis na 5V!
|
Citiraj:
|
Zato ga ne zamijenis, glasan je i neispravan, je ti treba jos neki razlog za mijenjanje zujalice :D
Onda mozes staviti pasivnog zalmana i neki vent na 5v da puse po njemu. Rijesis se buke i problema. |
Citiraj:
|
mislim da stane cooler s abit nf7, an7 ili radeta 9600xt (onaj okrugli), cooler je tih i odlichno hladi...
|
U nekolko navrata su ljudi preporučivali 40mm Sunon u Chipoteci......pa probaj ga nabaviti i riješiti se buke.
|
Ništa od 40mm ne moža biti ne-bučno...:D
|
Citiraj:
|
A dobro, ali opet i ovisi dal neko pati na tišinu... Meni osobno ovaj cooler na chipsetu nije glasan, zato jer ga i ne čujem, pošto CPU cooler nadglasa sve, a i ne patim na tišinu, tak da mi je svejedno. Najbolje da se jave oni koji su imali prilike videti i čuti (tj. oni koji imaju/koriste) Sunon, pa da se čovek zna spreorijenitirati.
|
Dobraaaa : lol2 :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |