![]() |
da li ima?
... neki key u registryu ili neka opcija da se podesi da se kod paljenja racunala spaja na net ?
modem je elconov,spojen na mreznu. ajde pametni ljudi |
samo napravi shortcut na konekciju u start => programs => startup
|
probao nece :)
|
Ma napravi router mod na elconu i stavi ga na always connected, pa si online čim upališ komp
|
Ako konekciju staviš u startup (pod programs u start) onda u propertisima konekcije (u Network Connection) isključiš: "Promt for name and password..." i možeš isključiti "Display progres while connecting..." pa se odmah pri pokretanju konekcije spaja na net.
|
nece ovo imortal, i dalje se ne spaja
|
probaj onda ovak:
napravi shortcut na konekciju negdje, bilo gdje otvori notepad i napiši: start lokacija shortcuta i sejvaj kao nekaj.bat (moras odabrat all files prilikom sejvanja) pazi na tocnu lokaciju filea, ms-dos onu dakako. hocu reci ako je recimo u c:/netko i nesto ne mozes napisati c:/netko i nesto/šortkat.lnk nego c:/netko~1/šortkat.lnk - ako naziv ima razmak ili je vece od 8 znakova bez razmaka onda mu moras saznat ovo ime s tildom, to mozes iz command prompta tak da odes u potrebni dir i napises: dir /x /p (ovo /P je ak ima jako puno da ti ide lagano ekran po ekran) |
e da i taj nekaj.bat stavi u startup naravno
|
nece ni to.pokrene mi batch file koji ide do shortcuta od konekcije al se ne spaja :D
a necu ga stavljat u router mod |
isss ovo sad i mene vec zivcira :D
nemam iskreno iskustva s tim jer imam cable connection tako da se nemam nikad sto spajati ili odspajati, konstantno sam online bum pogledo jos pa ti javim ak se sjetim neceg :D |
kako mi to dize dlak,ko da nema neki autodial up :D
i google nis ne kaze,guglah ali neznam kak tocno napisat ono kaj ocu. napisem connect on power on,auto connect i svasta a on meni nade ........ kaj jednostavno nema glupe opcije da se konekta :D |
nevjerojatno i mene vec zivcira lol
|
evo sad i mene pocelo zivcirati : roller :
|
ovako:
stavi da ti se msn pokrece kada komp starta. a u konekciji stavi da je default i da se spoji cim neki program to zatrazi. tako sam ja to rijesio jedino sam koristio azureus umjesto msn-a.... |
Meni na onaj način koji sam rekao radi bez problema. Kad se komp upali konekcija se pokrene i automatski se spoji (bez pitanja za pass).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |