![]() |
Seagate ili Hitachi
Ukratko, koji je bolji od ova dva?
1) HDD HITACHI HDT722525DLA380 250GB SATA-300 7200rpm 8MB 2) HDD Seagate ST3250827AS, 250 GB 8MB, S-ATA300, NCQ, 7200 (Koristit će se kao generalni disk u kompu) |
samsung spinpoint p120, 250gb....ali od ta 2, hitachi
|
Hitachi. Samsung bi također trebao biti dobar, ali sam dobio dvojake informacije o njemu.
|
Citiraj:
Unaprijed zahvaljujem. |
Wolverine je kupio dva od 80 Gb koji su zujali, Mental je jednog čuo i ostao neimpresioniran u odnosu na jednog starog Seagatea.
|
Ne kupujte diskove u HR :D
Bez zejebancije cuo sam i ja svasta za te zmazunge iz HR dučana. |
Hitachi definitivno, najbolje što se može trenutno kupiti pogotovo ako uzmeš 2 pa ih staviš u raid 0, takva kombinacija jede raptore za doručak :-)
|
Ja sam zadovoljan svojim Samsungom, ali ako biraš između Hitachija i Seagate, uzmi Hitachi.
|
Citiraj:
|
Uglavnom Hitachi
|
bilo koji sa 16 cachea :D
|
domy ti nemas taj hitachi o komu je rijec pa nisi kompetentan za ocjenjivat, procitaj si recenziju ako ne virujes:
http://www.cluboverclocker.com/revie...K250/index.htm |
HDD Seagate ST3250827AS, 250 GB 8MB, S-ATA300, NCQ, 7200
|
Imam Seagate 120GB, mogu rec da je malo bucniji, ali nikad nikakvih problema s njim... ;)
Tak da preporucam Seagate. :) |
Citiraj:
|
imam seagate-a od 120GB sa NCQ-om i moram reci da osim malo buke hard je fakat brz(NCQ-rules) i radi bez problema!
frend ima bez NCQ-a 160GB i spor je ko puz u odnosu na moj. dakle, seagate!!! |
ma taj NCQ ama bas nicemu ne koristi....eto, da ti odmah kazem...
|
imam Hitachia 250GB SATAII, NCQ i ostale điđmiđi. Moram priznat da sam puno zadovoljniji s njim nego sa proslim Seagatom. Seagate SATA je bio strašno bučan, nešto nevjerojatno, isto tako i kod mog lege. Probao sam jednog i drugog, moj savjet HITACHI!
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kupio ja baš jučer 250gb seagate sa 16mb cashe-a, i moju reć da je ovaj sata2 (7200.9) glasniji od mog starog sata1 seagatea od 160gb (7200.7)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne ne ne Wolverine (JA) je kupio 2x 160GB Samsung HD160JJ i oba su bila glasna (cvilili su i zujali) i užasno spora.... ja bi uzo Hitachi....ko i kaj sam napravil :D Citiraj:
|
Citiraj:
ma nije glasnije, samo je druga boja zvuka koja me više iritira, buraz kaže da je tiši, ali mene više iritira... čisto subjektivno sa moje strane napisano... |
7200.9 je nešto tiši od 7200.7, ne puno, al ipak je.
|
Moj glas za Hitachija...također...imao sam i sam jednoga od 80GB i bio sam zadovoljan
|
Imam upravo tog Hitachija od 250GB, pored jos hrpice (vidi sig) i mogu reci da sam strasno zadovoljan... tih je, strasno brz i hladan :)
|
Sorry, Wolv, mislio sam da su bila dva po 80. Znam da je bilo nešto u igri oko 160 Gb. :D
Kako vidim, Hitachi ovdje premoćno vodi...:) |
Moj glas za WD-a, nekoliko stupnjeva hladniji od Seagate 7200.8, tisi, te brzi.
Evo usporedbe WD 2500YD RE 16MB vs. SG 7200.8 8MB. http://img340.imageshack.us/img340/8...vssg6nz.th.gif |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |