![]() |
plave lampe u getrou
|
Ti bi s ovim u kućište? Trebalo bi probat. Pogotovo ove malešne za brisače. Na autima se dobro vide i iz daleka.
|
ma nije lose
koliko vidim na slikama ne daju bas neku svjetlost ali za tu cijenu je to vise nego dobro :beer: :beer: |
Kažem ti, ove male se vide sa 100 metara na cesti osvijetljenoj uličnom rasvjetom.
|
Citiraj:
|
ja isto mislim da bi najveca mogla biti dobra
ici cu do getroa pa da vidim kak to izgleda i ako ih ima sigurno cu uzeti jednu :beer: |
To nisu one neonke kakve se stavljaju izvan auta!!!!!
Ali bas idem danas-sutra u Getro pa cu uzeta komad-dva ovih od 25cm ali mislim da to nece nista osvijetlit. |
ajde pa nam reci kako to svjetli
jedino ce se morati izvor napona malo prerezati jel se spajaju na upaljac u autu. ali to je najmanji problem :D |
Ima se zato uvijek jedno test napajanje od 35kn akoje sluzi za rezanje, ispitivanje i druge stvarcice.
Ako ce dobro svijetlit onda stavljam molex konektor i spajam ga na enermax. |
Citiraj:
|
daj javite kak zgleda....mislim da ce bit ok ak stavis 10-15 :D :D :D
|
evo ja sam kupio onu vecu
prikljucak je onaj za auto a na njemu ima i prekidac tesirao sam je u ormaru:cool: ali cekam kad ce pasti mrak pa da vidim kako svijetli u kucistu imace u ormaru svjetli ok :beer: |
Ovu preporčam za one koji imaju vodeno hlađenje.
:D :D :D :beer: :beer: :beer: :D :D :D :D :beer: :beer: :D :D :D |
Attach:
|
pa di ste ih nasli? ja bio jucer i nisam ih mogao nac!
|
evo a bas sad idem po neku cugu u getro pa cu uzet usput i neonku pa da vidimo koji je to "CENZURA"
|
Citiraj:
imas ih tamo gdje se nalaze sitnice za auto tak je bar u os:beer: |
evo pao je mark i upalio sam plavo svjetlo i izgleda odlicno:)
|
Dočuli u Getrou da su se Forumovci polakomili za plavim lampama pa su ih zaključali u ormar.
Nalaze se lijevo od prolaza prema psećoj hrani. Stigneš još. Valjda rade još uvijek 0-24 ali za svaki slučaj uzmi čarapu i pajser:D P.S. Getro u Ljubljanskoj za Sesvete neznam. Piši kad se vratiš.:beer: |
Citiraj:
ma samo staviš pod jaknu...ionak im pol kamera ne rade......kad dođeš tam pogledaj gore i vidjet češ da večina kamera nije upaljena...ona mala crvena lampica na gori....u zbuksaš se u jedan takav red i pod jaknu....:D jer zakaj kupit kad moš nabavit besplatno.....:D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
ma nema ih tam di su stvari za auto u ljubljanskoj, sve pokrala ekipa :fuming: :fuming: :fuming:
jebi ga, morat cu do sesveta :mad: |
Jel netko kupio ovu po 15kn
ako da kako ona svjetli:gringo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oće ko poslati slike da vidimo te i u živo!!! |
E, bilo bi dobro. Samo, čini mi se da bi svjetlo moglo bit prejako.
|
Citiraj:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
Tako se počinje, prvo čokolada, pa cd, pa lampa, i za koju godinu il tajkun, il čekaš u redu za zatvor :D:D:D |
Citiraj:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
i, jel ima sad u getrou toga ili ne? jel bio ko u zadnja dva-tri dana?
|
u osijeckom getrou vise nema neonki!!
ja sam stavio onu manju i svjetli mi dobro,za tu lovu i odlicno:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |