![]() |
Zvučna izolacija
Ovako, bacam se u nabavu zvučne izolacije. treba mi nekakva spužva.
doma imam Armstrong Armaflex, i pokazala se veoma dobra. Imate li vi neke prijedloge? i gdje nabaviti takvo nešto? |
ona DEBELA koja je na jednoj strani ravna a nadrugoj na klinove (ko karton od yaya) :) sluzi za zvuchnu izolaciju opcenito
|
treba mi nešto max 20mm debelo... i lako obradivo (da se lako reže)
edit: ja imam ovo, širine 210mm, duljine 3-4m, debelo 12mm. radi jako dobro... samo uzorak toga, ostalo mi oko pumpe :D http://www.imagesforme.com/thumbs2/6317izolacija.jpg ako neko ima prijedloge... |
Citiraj:
|
hmm, u jednom brodogradilištu :D nemogu više od tamo nabavit, zato tražim okolo...
|
COOLTEK sound isolation,nije skupo ,a dobro
|
banana. Sve. Debelo, a ne valja. Uskoro se bacam u proizvodnju vlastitih kitova, koji ce se prodavati po 50kn za midi casing. Imam sav materijal. Samo zrezat, poslikat i primam narudjbe. Jos samo da posudim od nekog digitalac. Nebi vjerovali sto malo spuzve i folije radi. A stane svuda. Napred na masku, iznad napajanja. Ludilo stvar.
|
lolčina
Kupite ovaj turbo ultra super duper silent kit by Fleks,a ako odmah naručite dobiti ćete jedan PM od Linksovca *GRATIS* ,no to nije sve.Dobit ćete garanciju na tjelesne tekućine ;) |
Citiraj:
|
Hehe
|
ja imam u planu kupiti gumu debelu 1cm i na nju naljepiti spuzvu debljine 0.5cm i sa time obloziti CJELO kuciste znaci sve stranice naprijed iza SVE i mislim da ce to biti puno bolje od ikakovih spuzvi.
Jer ce guma upijati vibracije dok ce spuzva stisavati zvuk. Jedini problem je to sto je full tesko naci gumu kakvu ja hocu (nema je nigdje u vecim shopovima) tak da sada cekam lokalnog prodavaca tepiha da mi nabavi :) |
Citiraj:
ju hev som sirius išus NHF,ja sam se šalio.Pa i sam znaš o čemu i komu govorim |
I ja se isto salim ako nisi primjetio pivu. Znam dobro na kog se misli ;)
|
Bit će to Hrvatski proizvod by Flekserica:D :D : goood : :beer:
|
Citiraj:
|
Fleksač kad počinješ s proizvodnjom
|
OT: a kako bi dijelovalo kada bi se stavilo stiropor nije on tezak a i dobar je za temperaturu posto ja neznam o tome ja pitam???: bonker2
|
ajde konkretno ko je zainteresiran. Cijena 50kn. Moram fotic nabavit da poslikam.
Kit je samoljepljiv :) |
Fleks ajde ti to poslikaj fino pa cemo vidit... :) moze?
|
Citiraj:
Ukoliko se pokaže da je to OK, plačam i dajem besplatnu reklamu u vidu "Kupite to, to je dobro". Treba mi za Big tower. |
meni za midi : cheers2
|
a mogli bi kolege Rak i Fleks napraviti neki review svojih uber silent kompova; da i mi ne-freekovi dobijemo par ideja za stišat mašine? A?
|
|
jel tko probo pluto?
to bi morala biti dobra obloga, a nije skupo ... |
ja sam zainteresiran, ali ništa na neviđeno ;)
|
I ja isto
|
Prvo cu vidjet...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:21. |