![]() |
Condemned - Criminal Origins
..probao demo sa ovomjesecnog pchipa,jeb*te koji horor,fear je ku*ac prema ovome,igru je radio monolith (naravno) u suradnji s warner brosom,atmosfera je strasna ovo morate probati,igra vas stavlja u ulogu dektetiva koji dolazi na mjesto zlocina pokupiti dokaze i malo ispitati situaciju....hororcina samo takva,naravno igra je 3d shooter ali kad vam nestane metaka u gunu onda okrenete lijepo rucku prema gore pa onda rucni fight...jedva cekam da ovo izadje,grafika je odlicna i leti na konfi iz siga...sto volim kad ovako nesto probam pa se odusevim :D
|
..bump :D
..je*emu samo 8 pogleda a igra je fenomenalna,probajte demo i uvjerite se sami... |
|
evo ti jos jedan dobar horor..
http://www.gamer.hr/recenzije/silent_hill_2.php?id=182 |
Inace...vec je izasla igra... ;) (necu nista dalje reci, pm me)..LOL! Dosta je zahtjevna...ali fenomenalan osjecaj...meni je nesto izmedju FEAR-a, Fahrenheit-a i CSI-a...ali svakako jedna od TOP igara u zadnje vrijeme...
P.S. O Silent Hill-u necemo...jer je to prica za sebe...to je NAJBOLJA horror avantura ikad stvorena...i taj feeling nece nitko nikad nadmasiti... |
imho
imam ju doma na kompu al igro sam je oko pola sata...... jer sam htio probat true crime ny city i zarazio se.... meni se igra cini ok onak malo spora al u redu! :rolleyes: |
konačno nabavio igru,čista horrorčina...daleko bolja atmosfera nego u fearu(puno je strašnije)
jel igra tko još? |
...zavrsio davno :D...kratko ali slatko zadovoljstvo :)
|
prošao sam tu igru prije par mjeseci, jako jako dobra igra!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |