![]() |
Misonja
Zanima me jeli G5 bolji od MX518 onoliko u performansama koliko mu je veca cijena, meni treba odlican Gamerski mis ofc.
|
ja mislim da neces bas sjetit razliku
|
Citiraj:
|
mx518 je odlichan, ako bash mash vishka para uzmi g5, pa kazhi "i ja ga imam".
inache, mx518 che te sluzhiti za sve i potpuno jednako kao i njegov braco g5. mx518 dodje kojih 360kn. |
Da ne otvaram temu... Koja je razlika izmedu "obicnog" i "gamerskog" misa?
Trenutno imam Logitech SBF69, koji me super sluzi vec par ljeta :), jel mi se isplati kupit neku misonju za 200-300KN? |
Gamerski ti imaju veću osjetljivost,dodatne kerifeke i ostale dodatke koji i nemaju baš prevelike koristi!
|
NEDAJ NIAKDA taj mish...od svih misheva taj mi je najbolji, a to dal registrira pomak od 0.5 ili o.25mm me boli...
|
Pa meni bas treba dobar i precizan gamerski mis, jer ovi koji trenutno imam je zadnje smece na planeti:fuming:
|
ja bi uzeo mx518 zbog dvije tipke sa strane koje bindam za rocket i rail :D inace bi uzeo g5 ak te nesmeta samo jedan tipka .
|
Imo i jedan i drugi. Ako hoces dobar gamerski mis uzmi si mx518
ali ako hoces odlican mis definitivno G5. Vjeruj mi razlika je velika, ne u dpi vec u tome kako lezi u ruci, nakon G5 imam osjecaj da je mx518 jeftino smece od 20 kn. G5 je savrsen mis (osim fow tipke) ali ako ti to ne treba vjeruj G5. Nakon njega svi ostali misonje su samo to, misonje dok je G5 THE MISH: CoolRamb |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |