PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Diskovi SSD/HDD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   no name cd spindle 2kn? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3862)

gospar 25.02.2003. 13:36

no name cd spindle 2kn?

kupujem te cdeove bez kutije s obje strane su goli no name su i kostaju 2kn jedan bez kutije. e sad na to sam snimio neke filmove, dali ti cdeovi ista vrijede i bili trebao filmove prebaciti na traxdatu ?

msvrtan 25.02.2003. 17:48

Re: no name cd spindle 2kn?

Citiraj:

Originally posted by gospar
kupujem te cdeove bez kutije s obje strane su goli no name su i kostaju 2kn jedan bez kutije. e sad na to sam snimio neke filmove, dali ti cdeovi ista vrijede i bili trebao filmove prebaciti na traxdatu ?
spindle traxdati black kosta 2.3 kn po komadu..bolji su, znas koja je strana za pisanje a koja za przenje....a nije tak skuplji...

Elven 25.02.2003. 18:54

Re: no name cd spindle 2kn?

Citiraj:

definitivno ih preskupo placas. Traxdata je definitivno bolja i preporucio bih ti dane kupujes no name CDe, pogotov ne po dvije kune. Ako su kunu, ili kunu i 20, jos ajde-de.

BTW jel ima neko pojma sta je sa Plextorovim medijima? Jel ih ima za kupit u Formelu?

gospar 25.02.2003. 19:19

Re: Re: no name cd spindle 2kn?

Citiraj:

Originally posted by elven
definitivno ih preskupo placas
u dubrovniku je sve skuplje za 20% zivimo jako daleko od civilizacije pogledajte npr cijene u www.libertina.hr da vam dode infarkt a tamo svi kupuju ukljucujuci i mene.

nego sto sam mislio hocu li izgubiti podatke sa ovih cdea brzo?

tor 25.02.2003. 19:25

Re: Re: Re: no name cd spindle 2kn?

Citiraj:

u dubrovniku je sve skuplje za 20% zivimo jako daleko od civilizacije pogledajte npr cijene u www.libertina.hr da vam dode infarkt a tamo svi kupuju ukljucujuci i mene.

Isuse.....
Pa tebi se isplati sjesta na vlak i u Zg po djelove.

msvrtan 25.02.2003. 19:39

pa zasto ne narucis iz hgspota posto je dostava iznad 1000kn besplatna...a i slanje na servis postom je na njihov trosak...

a kod ovih me cak i ne smeta toliko cijena koliko ponuda...ono imaju cak 1 amd proc i 8 intelovih...7 vrsti diskova i sl...

greg SE 25.02.2003. 19:50

Citiraj:

jebote zar je tako lose na jugu???
ja sam mislio da sam u Vk na kraju svijeta ali ipak mogu uzeti traxdata 40x CDe po 2 kn komad :D

MadBoY 25.02.2003. 20:11

Citiraj:

Tu sam i ja kupio svoj komp. Tada ga platih punih 10.000kn. Al nežalim se jer sam morao kupiti ovu matičnu koja je odlična :D. To mi je najbliže bilo tada. Sad su se u Metkoviću otvorila dva Shopa FINEL i jos neki. Relativno je jeftino,(nema AMD-a:() i jeftinije nego u Mostaru ili u Čapljini.

Ja kupujem Traxdata 40x 800MB za 3,5kn (slim box).

gospar 25.02.2003. 22:50

jebo vas :D :D :D moram li presnimavat sve ? :confused:

greg SE 26.02.2003. 01:40

Citiraj:

jebo vas :D :D :D moram li presnimavat sve ? :confused:
a jesi dosadan :D
presnimi, ti CDi znaju dobit neke cudne pjege nakon nekog vremena

igsablja 26.02.2003. 06:54

Re: Re: Re: Re: no name cd spindle 2kn?

Citiraj:

Originally posted by greg SE
...
ja sam mislio da sam u Vk na kraju svijeta ali ipak mogu uzeti traxdata 40x CDe po 2 kn komad :D

Di?

greg SE 26.02.2003. 09:18

Re: Re: Re: Re: Re: no name cd spindle 2kn?

Citiraj:

Originally posted by igsablja
Di?
ex professo

medo 14.03.2003. 18:58

Re: Re: no name cd spindle 2kn?

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
spindle traxdati black kosta 2.3 kn po komadu..
gdje to???

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:20.