![]() |
Inž.el. ili dipl.inž. elektrotehnike tražim HITNO, ...voditelj razvoja...
Našao sam ovaj oglas pa ako koga zanima:
Ne šaljite meni PM-ove. Dakle, trebam jednoga inženjera elektrotehnike. Ne konkretno ja ali generalni direktor me je zamolio za pomoć pri traženju. Nudi se: Ugovor na neodređeno vrijeme Radno mjesto u Varaždinu i to voditelj razvoja novih strojeva u jednoj renomiranoj njemačkoj firmi Vrhunski radni uvjeti Neto plaća za prva tri mjeseca je 6000,00 HRK s time da se ta tri mjeseca nalazite na školovanju u Njemačkoj, dakel na plaću ide dnevnice, kasnije od 1.000-1.500 EUR-a pa na više što ovisi o dogovoru i Vašem rezultatima. Nažalost zbog hitnosti i dinamike trebam kandidata do kraja ovoga tjedna. Ozbiljne ponude i osobe koje žele ozbiljan i odgovoran posao te sigurna, stalna i odlična primanja, ako i mogučnost napredovanja molim da mi se jave na moj mobitel 098 314 624 |
Hebiga što se ne traži za posao u Rijeci.
|
E sta ne trazi za posao u Splitu... hebiga jos 8 komada do dipl.ing. :) ;)
|
Dobra plaća
|
AMD jel to jos uvijek vrijedi..imam jednog inf.informatike na poslu koji je voljan mjenjati posao..pa daj javi..pozdrav
|
Citiraj:
|
Nemam pojma. Nasao sam taj post i kopirao ga ovdje. Zvrcni onaj mobitel dole
LoL |
Gah,još studiram za to...: boxers :
da je samo 2 godine kasnije: suicide |
Viljuskarac u (zg) pivovari ima od 7k do 10k placu, bez ikakve skole.
|
Citiraj:
Može pit dok vozi. : cheers2 |
Citiraj:
Al sve jedno se ekipa opija, dok sam radio tamo, znao sam zaspati na gajbama koliko sam bio pijan:D |
Al se taj viljuskar dobro naradi za tih 7000 ili 10000kn
|
da, wow, vozi viljuskar.
|
Citiraj:
Voditelj razvoja u renomiranoj firmi, nekak mi je premala plaća čak i za nase uvjete, i u drzavnoj sluzbi ljudi sa SSS imaju takvu ili tek nesto manju placu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |