![]() |
Bios problem
isao sam flashat bios i sad neznam jesam li ga stavio ili ne, prije flashanja sam sa jednim programom pogledao verziju i to sve sta tamo pise i nakon flesanja sam ga opet pokrenuo i nista se nije promijenilo (al znam da su se datum i sat u windowsima zbrkali)
|
Re: Bios problem
Citiraj:
|
Nemoras uvijek. :)
|
Re: Re: Bios problem
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Bios problem
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Bios problem
Citiraj:
tebi 12V nebi nista napravilo ali po komponente zna biti kobno.... isto ko sto se preporuca da se rijesis statickog elektriciteta prije nego dodirujes komponente.... inace struja zna opcicit na najcudnijim mjestima.ja sam jednom uhvatio modem pa me protreslo....lagano ali nisam lud (opizdila me struja 12 puta od toga 3 puta trofazna) i znam da to nije bilo 12V vec prilicno jace jer mi se palac jos pol sata tresao :) |
Re: Re: Re: Re: Re: Bios problem
da ali ja ubijem napajanje i isprazni se (vidim zato sto ledice ne gore) i svejedno nece...tesko da ces na zivo jumpanje nes ubiti ali nece se resetirati (to sam provjerio,ovo za ubijanje se mozda i moze desiti)
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bios problem
Citiraj:
|
cekaj.. sta, iskopcam napajanje i prebacim jumper i onda ga odma vratim i ukopcam napajanje i upalim komp ili prebacim jumper i upalim komp pa ga ugasim vratim jumper i upalim komp?:rolleyes:
|
1. Ištekaj kabel iz napajanja
2. Pričekaj 20 sekundi da matičnjak pocucla ostatak struje 3. Premjesti jumper 4. Vrati jumper 5. Upali komp |
hvala decki, radilo je resetiranje al sam na kraju skuzio da netreba novi Bios, vec sam ga imao.... i to ti je neka podrska Matsonica, na sajtu nista ne pise, ja sam tamo vidio "support Athlon XP" i odma mislio da je to novi tj. nigdje ne pise koja je verzija Biosa:rambo:
ploca je stvarno zaku..., nit nema promjenu mnozitelja nit podrsku proizvodjaca |
Super, to je dobro cuti. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:50. |