![]() |
Slanje anonimnih (maskiranih) sms poruka
Sa stranice TheSMSZone
http://tinyurl.com/k4puj moguće je besplatno slati takve poruke. Da pojasnim, postoji polje "from" u koje je moguće upisati bilo kaj (riječ, broj), i onaj ko dobi poruku to bude mu pisalo pod pošiljatelj. Zamislite koju pomutnju možete napravit s tim :-) E sad, mene zanima kak to funkcionira. Neki sms gateway-i, web-to-sms gateway.... Tražil sam tak nekaj na googlu al nemogu ništ skužit. Inaće, domaća stranica www.zezalica.com ima isto sličnu uslugu, al oni masno naplačuju. |
nije baš to ni besplatno...
|
kak je to interesantno...slati nekome poruke bezveze...kolko imaš godina, 7?
|
Citiraj:
A kaj si ti mislil, da ti se to poslje vidi na računu telefonskom? Citiraj:
|
Citiraj:
a zaboravio si rec da nasom registracijom ti dobivas kredit......:grrr: :grrr: , a imam osjecaj da bas i neces puno pisat po ovom forumu, vjerovatno si se na svakom registrirao, samo da ti ljudi...''daruju'' kredite svojom registracijom...: bonker2 : bonker2 |
A gledaj ti kako je on fino maskirao link da se ne vidi da je affiliate... : nono :
|
Citiraj:
|
lol :D :D
|
A jel sam vam reko da morate kliknut na moj link?
ljepo sam napisao kak se zove stranica "TheSMSZone". Dodaš .com ili nekaj drugo i probaš. A uostalom, ja nisam pokušal sakrit referer link, jer kad klikneš na njega, u adress baru piše stvarni link. Al baš ste čudni vi, kao pc ekspert-i... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |