![]() |
Guild Wars Factions
Izašli su napokon, idući tjedan naručujem.
Hoće tko još naručivat s obzirom da je prvi nastavk stekao IMHO iznimnu popularnost na ovom forumu? |
Evo ja uzeo igru i igram ju...super mi je drugi dio, iako nisam igrao prvi...Nije ni toliko grafički zahtjevna...Za sada sam oduševljen,i mogu reći da ču nakon završetka ovog dijela,kupiti prvi.
|
Citiraj:
|
Razočaran sam Factionsima...
Prošao sam Prvi dio naširoko i poprijeko.. napravio šta se da.. očekivao sam ovdje uzbudljivu priči i misije kad ono.. Misije nemaju logiku.. sve je tamno... tmurno.. moram brigthness na max staviti ta prodjm onaj p....i grad. A klase su jadne.. sa monkom mogu 1na1 oboje srediti. |
Jos uvijek je bolji od WOW-a....i ne placa se pretplata sto je najbitnije...
|
da...ali najgore mi je to što kade logam mi pojede 10mega za tek
1min konektiranja,ali ingame uzima jako malo što je pohvalno Grivier |
Meni je zakon, nije onoliko dosadan kao propecies kampanja u pocetku (charr i ekipa = proljev, kad se dode do LA onda tek pocinje prica)
svidja mi se leveliranje, questovi daju vise exp-ova itd :) Level 12 ritualist. |
Citiraj:
mogli bi se neci online koji put pa idemo u questove zajedno...sto kazes na to...? LVL 10 Assasin/Monk: CoolRamb here! |
Ako zatreba Lvl 20 R/Rt javite... ionako mi je dosadno tamo....
Ili ako hočete stari GW.. malo farm FoW ili SF... može i UW |
Ma ti škorpioni, buhe i punoglavci po Tyriji su totalna glupost, ono... nema nikakve priče, zašto su oni tamo? Neka mutacija od onih plavih kristala što su charrovi pobacali na njih? Kako su charrovi uopće srozali Ascalon sa zemljom kad su tako slabi level, imaju samo jedan elite i to Barrage (charr boss iz pre-searinga) i zašto? Dosadilo im pa ono, ajd'mo skurit one s druge strane zida :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40. |