![]() |
Pioneer DVD-106 audio rip problem
bok svima,
ovako, imam jedan Pioneer DVD-106 slot-in drive, koji radi savrseno, ali nece ripat audio, uopce... ne znam koji mu je vrag. Inace sve je po dozima xp sp1, probao sam sa EZ CDDA extractorom i s Nerom, ista situacija se desava, pocne ripat jednu traku i odmah prijevi error i ode na drugu, pa s drugo isto i tak do kraja cd-a.. Jel imao tko ovakav problem mozda? |
pogledaj malo po netu, mozda taj model ima neku pokvarenu zlu zastitu jos gorih proizvdjaca koji su se urotili s sonyem i ostalim izdavackim divovima
|
Neznam u cemu je problem, ali cisto reference radi, ja imam doticni DVD i ripam cisto u redu. Doduse probao sam samo jednom ali je funkcioniralo bez problema.
|
ja imam stariji 104s i radi bez problema.
jedino sto sam morao instalirati adaptec-ov aspi, bez kojeg mi audiocatalyst nista nije htio ripati. probaj skinut aspi za xp, pa onda napraviti audio rip. |
Nadam se da ne kodiraš Xingovim codecom koji je integriran u Audio catalyst. Lame je zakon.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jesi li probao neke druge CDove? dosta CDova imaju zastitu ovih dana tako da ih nemozes ripovati.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:39. |