![]() |
LCD za igre
kolega mi planira kupiti LCD monitor, pa me zanima koji vi preporučujete do 2000kn? koji je najbolji za pc igre? hvala
|
Ako može izdvojiti za 19'' LCD BENQ FP91G+, 8ms, 2.263,10 kuna, neće pogriješiti. Odlična slika. ;)
|
nije ni lošr xerox xa7-19i 2350 i neku kunu a prekrasno izgleda 8ms X shield protective glass filter,,imam ga ja doma,a možeš ga doć vidit u Optimum računala (Heinzelova 80)
|
Nemojte pričati. Kakavi su to 19" LCD ekrani za manje od 3k?
|
-ovako, 19" LCD monitori do 2300Kn su monitori niže klase, i ako se uspije medju njima naci neki dobar monitor, onda je to stvarno uspjeh
-jeftini LCD monitor bi svakako trebalo prije kupnje isprobati, pa tek onda dati pare, jer 2000 KN je 2000KN, a to nije mali novac, ali bolje je dati i nesto vise, pa onda biti zadovoljan, nego se kasnije gristi |
Citiraj:
|
jedni gamer monitor je 940BF s 2ms odziva
nemojte sad gluposti o deklariranju,8ms itd. |
Citiraj:
|
-930 i 940bf su monitori iz iste klase, pa bi kvaliteta prikaza trebala biti slicna
-940BF je nazivno bolji, ali sumnjam da možeš primjetit razliku izmedju 8 i 4 ms, a kamoli izmedju 2 i 4 ms -prije bih rekao da je 940bf samo marketinški nasljednik od 930bf u koji je mozda dodana malo novija elektronika, te drugaciji izgled ( okviri su tanji) i tome slicno |
Frend je danas kupio ovaj Benq:
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=19795 Rekao je da je gledao i Samsung i Lg i Hyundai i da mu je ovo bio prvi izbor. |
-monitor prilicno dobro izgleda, ali ima mali kontrastni omjer
-preporucio bih minimalno 650:1 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |