![]() |
Tipkovnica sa funkcijama miša
dajte modele koji postoje, recite koju o onima kaj vrijede, ako netko zna za neki link sa review-om/ima...i tako to
|
ti bas oces da ima ko kuglicu na tipkovnici?
mozes sa numerickim dijelom prek accessibility mogucnosti u win napravit da pokreces misa... |
ma ne znam točno kaj hoću...treba mi za htpc doma, nisam siguran da li da se orijentiram samo na tipkovnicu ili samo na miša ili samo na daljinski
|
Ako hoces upravljati misem preko tipkovnice, mozes to upaliti u accesibility options (postavke za ljude s poteskocama) i onda upravljas misem preko numerickog dijela tipkovnice... Ne trebas nikakvu posebnu tipkovnicu za to...
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
zanimljiv proizvod |
Samo kaj mi se čini da je to unikat kod nas. U Linksu je nema, niti nabava ništa ne nađe...
|
Citiraj:
željac javlja da ju je prodao... also dakle, i dalje se umoljava da se izjasnite po tim pogledima |
U melcompu imaju 3 komada na lageru :)
|
Citiraj:
|
pa dosta, puno. znam da sam kod frenda vidio tipkovnicu sa podlogom za dlanove na kojem je bila kuglica i dvi tipke misa. kod drugog sam pak vidio ko neki joystick mali, prejebeno radi sam trebas se priviknut (meni trebale 2 min)
@slink: a sta sam ja drugo reko nek to sta si ti?? |
Ma nisam vidio... skuzio sam tek kad sam procitao tvoj post...
Dogadja se i najboljima, pa tako i meni ;) |
NHF:D
ja imam nesto sto sam bas za htpc kupio: bezicna tipk i mis, tipk ima multimedijalne tipke tak da mi mis i ne treba, sam da ne moram preseljavat stalno ak treba nes instalirat il podesit. |
|
možda sam picajzla, ali ovo mi se čini preglomazno...i natrpano svim i svačim
|
ma sam skines onu podlogu za dlanove i dobro je:D
radije otidi u neki ducan di mozes na zivo probat tipkovnicu, pa odaberi. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:32. |