PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   prijevod s njemačkog :-) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38254)

J@nos_Herc 27.04.2006. 09:57

prijevod s njemačkog :-)

1 privitaka
ma dobio sam neku glupost a neznam ni za sto sluzi, a upute su na njemačkom (od kojeg znam sto znaci "Ja" :-))
e, pa bih molio ak nekom ide dobro taj švabski da mi to nabrzinu prevede...ak nije problem
HVALA!!!

coconut 27.04.2006. 12:44

Čudan neki aparat. Po uputstvima to bi bio uređaj koji ti omogućuje da čuješ s kim razgovaraš prije nego što se uopće javiš. Pritiskom na veliko dugme čuješ (?!) s kim razgovaraš i onda odlučuješ hoćeš li mu se javiti ili ne. Ako je stalno uključen možeš odmah vidjeti tko te zove ili ga možeš uključiti kada dobijaš poziv. Namijenjen je tome da spriječiš "opscene razgovore" ili "dosadnjakoviće koji vas nerviraju".
Po nekoj mojoj logici to bi bilo nešto tipa pokazivač broja pozivatelja (CLIP ID), ali ti izdiktira taj broj.

J@nos_Herc 27.04.2006. 13:07

e hvala kolega na prijevodu!
hoce li tko to kupiti?
ako koga zanima mogu mu poslati slike od tog cuda...

Hrvoje xyz 27.04.2006. 14:41

Obszőne Anrufer , aufdringliche Typen oder nervtotender Schwatzer haben keine Chance mehr

loooool koji brijaci
kaj uopce neko zove tak ekipu bezveze

ma to je običan lovac , samo se neko potrudio jako detaljno i veselo ga opisat..

J@nos_Herc 27.04.2006. 15:42

ali nema nikakav display za prikaz broja, vec samo jednu veliku tipku (koja za nest sluzi) i potenciometar za podesavanje glasnoce???

J@nos_Herc 27.04.2006. 15:45

http://img290.imageshack.us/my.php?image=halobox3jt.jpg

evo vam sliku od kutije...

baterija 27.04.2006. 16:05

zaštekaj kam se da.ak u tel. reci nekom da te nazove i pritiskaj ,okreći..
možda je to nabijač telefonskih impulsa drugoj osobi :)
di si to uopće uzel!?

J@nos_Herc 27.04.2006. 17:36

dao mi stric iz njemacke, kaze da mu netreba jer nezna za sto sluzi...

Costa 27.04.2006. 17:45

Pa dao tebi koji znash ;)

Koliko sam vidio na jednoj stranici taj uredjaj bi trebao imati snimljen glas koji pita osobu koja te zove da se predstavi i onda ti odluchish zhelish li primiti poziv :D

panoramix 27.04.2006. 18:40

To kod nas nažalost ne može raditi. Bazirano je na njemačkim protokolima koji se koriste u njihovim telefonskim centralama. Kod nas, jedino Čazma i još jedno mjesto blizu, imaju centrale bazirane na Siemensovom sustavu protokola, pa bi to eventualno tamo moglo raditi. Svaka se pamet plaća, pa sam tako i ja svojedobno u Njemačkoj kupio tzv. caller - id uređaj, koji naravno ovdje nije radio. Već je davno u smeću. Naravno, ne pašu ti ni konektori tj. jackovi.

MetallicA 28.04.2006. 19:05

Citiraj:

Autor J@nos_Herc
dao mi stric iz njemacke, kaze da mu netreba jer nezna za sto sluzi...

: roller :: roller :: roller :

Hrvoje xyz 28.04.2006. 19:32

Citiraj:

Autor panoramix
To kod nas nažalost ne može raditi. Bazirano je na njemačkim protokolima koji se koriste u njihovim telefonskim centralama. Kod nas, jedino Čazma i još jedno mjesto blizu, imaju centrale bazirane na Siemensovom sustavu protokola, pa bi to eventualno tamo moglo raditi. Svaka se pamet plaća, pa sam tako i ja svojedobno u Njemačkoj kupio tzv. caller - id uređaj, koji naravno ovdje nije radio. Već je davno u smeću. Naravno, ne pašu ti ni konektori tj. jackovi.

jesi ziher?

pa daj onda objasni kak radi ovo kaj je ovaj lik dobio.

jer meni to izgleda ko omanja friteza
nema ekrana uopce
kakve su to gluposti ???

ludi Njemci

terminator 29.04.2006. 09:30

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz
jer meni to izgleda ko omanja friteza

LOOOL :D:D:D:D

Hamm 29.04.2006. 09:49

coce ovo izgleda ko moj toster doma..samo kaj je moj bjeli :D

Crais 01.05.2006. 01:10

Njemački tel. kablovim imaju 4 žice u jacku, dok naši imaju samo 2 (u sredini), vjerojatno zbog toga neće ovdje raditi. Ne radi mi ni običan telefon koji mi je stara dofurala iz njemačke.

Fleks 01.05.2006. 02:43

Ja znam kaj je to. To je onaj toster preklopni za tople sendive.

fino dok razgovaras ovaj peče sendivče.

Odma salji PM nekom od zderonja mozda im uspijes uvalit to :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:49.