![]() |
1900+zalman
Uf popizdio sam -moram podijeliti sa Vama.Sama temp,ajd briga me,valjda je predviđena tolika,ali htjeo da to bude malo tiše-kupim zalmana VF700-Cu -montiram-kad letva.Neće podići monitor,čujem zvukove sve se diže(system-naravno-no,no) ali ništa ne vidim.E sad da Vas ne zamaram kako se došlo do toga(šta je sve probano) kriv je vent to jest morabiti ukopčan u karticu a ne negdje dalje jer sa njega skida neke podatke.Za sada je vračen stari vent dok se nešto ne smisli
|
NIje ni 900 serija zalmana dostojna da oladi demona od x1900 serije a kamoli ce 700...rađe ti ostavi stock hladnjak!
|
pa uvijek možeš iščupat iz stock coolera vent i ukopčat ga u grafičku i stavit da visi negdje. ili još i potenciometar stavit, onaj jeftini za 20-tak kn i skroz mu smanjit okretaje ako ne možeš smanjivat okretaje u win (iako vjerojatno možeš)
|
Citiraj:
LOL pa da možeš tak neku glupost lupit.....ono kao stock kuler bolje hladi inače meni je nekih 20°C manja temp. sa zalman fatal1ty što je čist ok sad grafa radi na 45°C i u full load nešt manje od 60°C vent je na 1800rpm damir1-očito nisi dobro namontirao kuler inače dobiješ onaj gdje bodeš struju za grafa i tamo ti je imaš izbor od 5v i 12v najbolje odi na zalmanovu stranicu imaš fino postupak u flashu i totalno ga je jednostavno namontirat |
Probaj samo žutu žicu spojit na grafu, trebalo bi radit.
|
Citiraj:
Očito Ti nisi shvatio ili pročitao sve što sam napisao.Hladnjak jedobro montiran svejedno je dali ubodeš u 12V ili 5V. stvar je u tome da mora biti ukopčan u grafičku jer ona na taj način skida podatke da bi mogla ubrzavati i stišavati vent.Inače jednostavno ne šalje monitoru instrukcije za njegov rad. |
Citiraj:
probat ču sve tri prespojiti ,tako da imam dolje konektor od grafe |
Citiraj:
damir1 probaj kako je domy rekao njega senzor žica kontrolira pa je cilj nju zavarat.. probaj je iglicom skinuti i prebacit sve na onaj mali jumper od venta graficke. Kas skuzis kako skidat te zicice iglicom i prebacivat ih na druge jumpere....onda je sve easy! ;) |
Citiraj:
pa to mu ja pokušavam objasnit al očito ne konta |
Očito da Vi ne kontate -i meni je sa svakom do sada radilo tako,ali sa ovom ne!
Vranoga ovo je 1900 a ne 1800 ajde probaj sa takvom pa mi reci jel potrgano-i ako je zašto radi sa stock coolerom najnormalnije? P.S. zalman prodan. |
Citiraj:
to je x1900xt a ne x1800xt !!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
7600gt je prehladna sa ovim zalmanom : cheers2 |
pa daj koristi tipku edit, ne moraš tri posta radit za 3 rečenice, ne dobivaju se pare za broj postova:D
|
Citiraj:
moram imati više postova od tebe :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |