PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Coca cola nagradne igre (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38190)

Router 26.04.2006. 09:48

Coca cola nagradne igre

Kao pravi ovisnik o coli , karton u kuci drzi oko 3 dana , sad je vec palo 15 flasa sa ovom novom nagradnom igrom i niti jedan cep nije cak ni za pola litre gratis .
i u gomili zadnjih njihovih igara sam popio kamion valjda i NIKAD nista . bar pola litre otrova jos da daju :) sad koliko pamtim ( recimo zadnjih 10 godina ) ne sjecam se da je itko dobio nesto krupno na njihovim navodnim nagradnim igrama , za sve druge igre znam ljude kaj su dobivali aute , stanove i lovu . ali za ove igre , ne znam nikog .
Pa po teoriji zavjere :) , zna li netko nekoga da je dobio nesto veliko u tih zadnjih godina u igrama od Cole ? ili je mozda cak netko od clanova bio sretnog cepa ?
inace , prelazim na Pepsi Twist , vise mi pase :)

Andeo 26.04.2006. 10:35

Ja sam jednom jos dok sam bio u osnovnoj skoli dobio pola litre gratis i to je sve. Nikad cuo niti vido nekoga da je dobio nesto vise. Inace jedino vjerujem Hrvatskoj lutriji jer moj susjed je dva puta bio u studiju jer je njegov broj listica izvucen. Zamislite tu slucajnost, jednom je dobio na onom kolu auto, Saaba a drugi put isto neki auto samo jeftiniji, uglavnom nijedan nije dovezao doma nego je isplacen u gotovini.

Router 26.04.2006. 11:02

dakle, nisam jedini ? ja nisam dobio nikad od Coca cole nista . cak ni tih pola litre .

Pomo 26.04.2006. 11:05

Dobit ćeš cirozu jetre od tolike kokakole, eto šta ćeš dobit...

Amdejac 26.04.2006. 11:12

Frende je prije par dana zamjenio čep za pola litre.
Iako sam ja protivnik tog Američkog smeća.
Kokta mi više paše.

Andeo 26.04.2006. 11:21

Ja sam protivnik tog slovenskog smeca, ozujsko mi vise pase. :)

Amdejac 26.04.2006. 11:39

Citiraj:

Autor Andeo
Ja sam protivnik tog slovenskog smeca, ozujsko mi vise pase. :)

Ako pomažeš Coca-Colu amerikanci če napraviti nosač aviona, a ako ga Slovenci naprave ili kupe nemaju ga di stavit. :D

Xan 26.04.2006. 11:40

lol, pa bas to

pio bi koktu da nije slovenska, ovako pijem pepsi twist

Amdejac 26.04.2006. 11:46

Citiraj:

Autor Xan
lol, pa bas to

pio bi koktu da nije slovenska, ovako pijem pepsi twist

Još jedno Američko smeće.
Zbog njih nam je gorivo ovako skupo, mamu im j.... :argue:
Prvo su se zakačili sa Venezuelom, pa Irak i nakraju Iran.

pava 26.04.2006. 11:48

Ja sam dobio na colinoj nagradnoj preko veze :D neki njihov trgovacki putnik
je rekao mojoj staroj da cepove posalje u sto vecoj kuverti, i dobio sam nekakve suncobrane, majce hlace...

Andeo 26.04.2006. 11:56

Prelijepo. Eto, ljudi smisle nagradnu igru i onda varaju, super :rolleyes:

Citiraj:

Autor AMD
Ako pomažeš Coca-Colu amerikanci če napraviti nosač aviona, a ako ga Slovenci naprave ili kupe nemaju ga di stavit. :D

LOL
Ja znam gdje bih im ga ja stavio i jednima i drugima.

MisterM 26.04.2006. 12:02

Citiraj:

Autor AMD
Frende je prije par dana zamjenio čep za pola litre.
Iako sam ja protivnik tog Američkog smeća.
Kokta mi više paše.

Pardonček - to smeče ustvari melasa dolazi iz Italije:eek:

Inače osim možda pola litre besplatne cole, nisam nikad niš dobil... :(
Bolje se rodit bez organa nego bez sreče - kaže stara narodna.:burn:

MadBoY 26.04.2006. 12:33

Nagradne igre su sranje i vjerujem i mislim da je 99% njih namjesteno vec! Zaboli me sto to ide direkt TV izvlacenje...unutra stave sve iste kuverte i ajmo... :D ...
Kokakolu rijetko pijem, al sam samo jednom dobio po litre gratis...davno...prije 2 god...na kolodvoru dok sam cekao bus za doma :D

Router 26.04.2006. 12:36

dakle , to sam i mislio - dobiva se preko veze . a mene ko j...
za jednu poznatu firmu znam da su davali skodu octaviu u igri , pa je vlasnik kao slucajno to urucio svome kumcetu . strasno ( navodno su svi kuponi na izvlacenju bili sa njegovm imenom )
kokta mi ne pase , pepsi mi je i vise nego ok .
nije da mi nemamo srece , nego protiv nekih mehanizama nemozes .

MisterM 26.04.2006. 12:40

Citiraj:

Autor Router
.
nije da mi nemamo srece , nego protiv nekih mehanizama nemozes .

Sreča kod nas znači i da imaš nekoga u mehanizmu:D takozvani mašinist.

immortal 26.04.2006. 13:16

Ja sam davno poslao jednu kuvertu (ne znam što se točno moralo poslati) i dobio dres hrv. reprezentacije s mojim prezimenom napisanim, loptu i neku kasetu za video, ne znam koju...

Zmaj000 26.04.2006. 13:45

Citiraj:

Autor AMD

: lol2 :

Andeo 26.04.2006. 14:09

Evo upravo na radiju javili da je neki decko u Šibeniku dobio Hyundai na nagradnoj igri od coca cole i karte za svjetsko prvenstvo u nogometu. Navodno se vracao iz autosklole gdje je pao na ispitu i kupio coca colu, vidio da je dobio te postupio prema uputama sa boce. Nakon 10tak minuta po signalu njegova mobitela dosao je helikopter i pokupio ga te preveo do Zg gdje mu je odmah urucen Hyundai.

Amdejac 26.04.2006. 14:22

Od mog frenda stari prije par godina je dobio Škodu Oktaviu na nagradnoj igri od Konzuma. Stvarno je imao sreće, a u Konzum je išao samo po kruh i mlijeko nikad po neki veći špeceraj. A i frend se je usrećio, dobio je od staroga Unića. Sad mu stari psuje sve po spisku jer je u penziji pa nema za servis, a za unića djelovi na svakom kiosku.

Dawar 26.04.2006. 14:49

Ja uvijek igram te njihove nagradne igre jedino dobio ono kad su dijelili čaše ako skupiš 5 čepova dobio 2 čaše :D

Newbie Pro 26.04.2006. 20:20

Dobio sam veliki ručnik za plažu i jedno 6-7 besplatnih boca Cole još kad je bila ona stara nagradna. Kupim pola litre, dobijem čep za besplatnih pola litre, uzmem i tu bocu i na njoj isto čep za besplatnih pola litre. Smijeh :)

terminator 26.04.2006. 22:24

ja sam dobio neki dan u pizzeriji 2 cole gratis ;)

mighty 27.04.2006. 09:02

ja sam neki dan u birtiji dobio čašu džabe....

Hrvoje xyz 27.04.2006. 09:45

meni je frend platio pivu u subotu đabe

:rolleyes:

nema vajde od tih nagradnih igri . nikad nis ne saljem , jerbo mislim da nema svrhe.prije cu dobit pare na kladi , veca je vjerovatnost

edit:sad sam se sjetio , stara dobila u Dioni na nekakvoj igri elektricni rostilj
sve je to super , al mi vec imamo jedan elektricni!!
al ajde

Bran 27.04.2006. 10:04

Inače baš ne pijem gazirana pića tak da ništ niti ne dobijam. :D

Inače bilo je riječi o tome da je Coca Cola vrlo štetna i da ima kancerogena svojstva....

Zato ja Coca Colu razrijedim s vinom. :D

Pomo 27.04.2006. 10:07

Citiraj:

Autor Bran
Zato ja Coca Colu razrijedim s vinom. :D

Kojim? Crnim ili bijelim, meni više paše s bijelim. : cheers2

mat 27.04.2006. 10:47

ma coca cola je zakon. pepsi i ta smeća ću pljuvat doživotno. ne kužim kak netko može koristit proizvod nekog ko zarađuje novce bezlično kopirajući tuđu ideju
i daj mi recite, kolko firmi na svijetu se može pohvalit sa nećim imalo sličnim kao coca cola - izumom vjerojatno najveće ikone veselja, radosti i sreće za sve ljude na ovom svijetu? ako kojim slučajem neznate o kome pričam tj. koga su oni to izmislili, click here pa onda nekaj recite :D :D :)

nisam ni ja nikad niš dobio nego nekoliko put pol litre :)

Xan 27.04.2006. 11:18

Citiraj:

Autor mat
izumom vjerojatno najveće ikone veselja, radosti i sreće za sve ljude na ovom svijetu?

mislis na bambus? :beer:

Bran 27.04.2006. 11:40

Citiraj:

Autor Pomo
Kojim? Crnim ili bijelim, meni više paše s bijelim. : cheers2

Obično s crnim. S bijelim vinom razrijedim mineralnu vodu. :D

Pomo 27.04.2006. 11:49

Loše, gemište ne volim, a bambus s crnim mi je presladak. Probaj s bijelim, moja preporuka. Kad pretjeram s time nema ni mamurluka drugo jutro : goood :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41.