![]() |
OT: Promet podataka i MMPORPG
Evo, nisam znao kamo staviti ovu temu, pa evo je ovdje.
Dakle, koliko neki MMPORPG (recimo GuildWars) potroši megabajta u satu, ali čisto (bez downloada updateova i sl.)? |
ako potroši 10mb puno je potrošio,a wow troši još manje,ne brini njihov promet nećeš osjetiti
|
COD2 ako igras na serveru trosi i po 25Mb/h
|
da,ali pucačine više troše
|
Citiraj:
Svaki metak je par bitova : DualWiel : DualWiel : roller : Zato i TDM i DM zna potrošit i 40-50mb prometa, a S&D oko 25-30mb :rambo: |
Citiraj:
ovo je NEMOGUCE jer sam igrao i guild wars i Wow i mogu reci da GW trosi manje oko 3-5mb po satu znaci i dl i upl zajedno. Ultra malo trosi dok wow trosi nekih 4-8mb po satu. Uglavnom kada sam igrao gw nisam ni izlazio iz igre vec sam samo alt tabo jer je trosio abnormalno malo. 25megi no way.... |
znam da wow trosi oko 7-8mb al ak ide neki veliki raid pa onda palis teamspeak trosi ipak malo vise....
|
Ma dobro teamspeak troši jaaako malo netreoši više od 2-3 mb na sat
|
Citiraj:
|
TNX!
|
madboy ja sam pricao o mmorpg :D :P
Nego znam za COD da ide na 40 megi i to je jos ok ja sam imao prosjek na q4 kada bi bio full house znaci nekih 15 ljudi je znalo biti oko 50megi... |
Guild Wars: bez updatea i streaminga pvp trosi 2mb po satu, TEAMSPEAK s mojim guildom Wepars On Rampage [WoR] trosi oko 20mb po satu jer svi pricaju non stop, a codec je samo speex 12,3...
|
što brža igra više troši, to je ko neko nepisano pravilo. s tim da igre napravljene za multiplayer su bolje optimizirane i troše manje. po tome je CoD2 najgora kombinacija:D, žderač prometa (ko da su ga ovi u T-comu napravili;))
|
Citiraj:
On govori samo o COD2, nije niti spomenuo GW i WOW a niti jedan drugi MMORPG, tak da.. :\ |
Dao bi se kladiti da je pisalo GW umjesto cod2 ^^^ strange ili ja moram prestati pit preko tjedna ili je andeo editirao msg :D
|
Manje alkohola, cigareta n stuff i bit će bolje :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |