![]() |
atha u novome listu
|
Eskimima pizze dostavljaju zrakoplovom :D
|
Ja sam ocekivao da si u crnoj kronici mada niti ova pussy cats tema me nije iznenadila...
|
LOL
|
good for you atha :D
|
LOOOL
atha koliko si smršavio tih 8 dana? :D |
Citiraj:
|
Dobro da nisi u osmrtnicama :) :)
|
Znao sam ja da će atha postići nešto, prespektivan momak!
|
Citiraj:
|
damn, kada god se spominje moje ime, spominje se i losha roba. :rolleyes: :D ;)
|
haha hihi hehe
|
Atha - bi mogli to isprobati live - pa broadcast na pcex - ti se popni na 24m drvo - a ja ću pustiti mrave i tresti drvo pa da vidimo :D :D :D
:) |
atha vidim bacas se na medije a :D
|
LOL atha nisam znal da sa 80 i koliko godina se moš popest na tak visoko drvo svaka čast možda i u Guinessovu knjigu uđeš :D
|
Doznali smo Athine osobne podatke!
Atha Colvin iz Summervilea... :D |
HHHHHHHeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhheeeeeeeeeee
|
To mi je bilo prvo što sam jutros vidio...još se nisam pravo ni probudio, a ono atha u novinama :D
Atha je sada celebrity : evil : |
Loolchina.
|
Atha, a šta si sad krao...malo šljive kod susjeda? :D
|
ahhahahahahahaha kako sam puko...bash me zanima kad che moja slica u nowine hahha
|
uskoro ce biti atha na iskonu...djevojka dana :D :D
|
Uskoro članak u Jutarnjem:
Atha Colvin iz Summervillea započeo je svoju karijeru na jednom hrvatskom forumu, gdje se i proslavio. Nakon nekoliko godina dogodilo se nešto strašno. Procurilo mu je vodeno hlađenje. Atha Colvin, sav skrhan, pokušao je pronaći utjehu u šljivama na susjedovom drvetu. :D Nakon što se u pijanom stanju popeo na drvo, ubrzo je i pao. :D Tako se danas Atha Colvin iz Summervillea pokušava probiti među manekenima. Prvi njegov skok dogodio se kada je izašao u rubrici "Djevojka dana" na Iskonu... TO BE CONTINUED (aj sad neko drugi). |
atha može autogram? :clap: :clap:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |