![]() |
Izbor napajanja
Kupio bih sad pred ljeto neko napajanje koje će me držati koju godinu ili duže, znači još barem jedan veći upgrade. Traži se nešto od oko 400W, sa stabilnim naponima, svim atestima i zaštitama, ATX 2.x, i po mogućnosti modularno budući da kućište nije veliko. Trenutno nagledam Enermax Liberty 400W, čitam recenzije i tak ... uglavnom nešto u toj cjenovnoj klasi. Svi prijedlozi dobrodošli.
|
Tagan EasyCon.
|
Jesi ga imao prilike isprobati? Samo da i meni ne krcka kad ga ugasim, vidim da je netko pisao već o tome. Nego, našao sam i ANTEC 500W, SmartPower II ... isto modularan ....
|
Pogledaj i Hiperova napajanja
|
Citiraj:
|
Citiraj:
u potpunosti se slazem jer nepostoji seasonic modularan :D:D |
Ja imam Tagana i Tagan je najbolji, to vam govori covijek bez znanja o takvim stvarim, ali znam sto meni pase i sto meni dobro radi, pogledas cijenu i odma znas kvalitetu, u vecini slucajeva
|
a sharkoon...
|
Hmm da Tagan je zaista dobar, ali za relativno male pare LC Power LC6550G Black je odlican izbor. Veoma tiho (14cm fan), odlicnog kvaliteta, 20/24 pina, ATX 2.0, 550W, efikasnost je cini mi se oko 80-85%...
http://i50.photobucket.com/albums/f305/jebacute/lc.jpg |
Da .... znam da je OK, trenutno imam tak nešto što radi dobro. Ali, osim nešto više snage, pucam na modularnost (zbog relativno malog kućišta i gužve s kabelima) i osobito pouzdanost s obzirom da mi je lani kresnuo jedan Chief 420W (trenutno imam 410W). TAk da sam mislio da bi s tim Enerom Liberty riješio problem na duže staze. Pretpostavljam da bi se trebalo ponašati kak je deklarirano :P
|
Citiraj:
|
Ener je mislim deklariran do 440W peak power ili tako nešto :)
|
Citiraj:
|
Ne bi falilo, imam Enera od 370W i mogao bi on dati još soka. 440W je čist dovoljno
|
Ako trebaš napajanje koje nije skupo a služit će te Chiftec a ako hoćeš stabilne napone onda uzmi tagan ili Antec,ali isto bi ti prije preporučio antec pošto ga osobno imam ali je dosta skup-hoću reći da se prave stvari moraju malo više platiti
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:09. |