![]() |
neda se pobrisat
ovaj file mi se nece pobrisat a zelio bi ga pobrisat jer mi netreba
btw. brat je trazio nesto po netu i skinuo to smece i sad ga nemogu pobrisat pa me zanima kako bi se moglo a da neradim format c : http://img190.imageshack.us/img190/1...tled9er.th.jpg |
Probaj s progamom Unlocker ili Eraser.
|
TuneUp Utilities skini, pa pogledaj koji ga prog koristi (Process Manager - Open Files). Imas i TuneUp Shredder u paketu, pa probaj i sa time. Ako ga koristi Explorer pogledaj u Regeditu i msconfigu dal ti se pokrece prilikom boota.
A ako imas floppy jednostavno napravi boot disketu i makni ga iz DOSa. Meni uvijek najdraza i najjednostavija opcija. :) |
snimio sam tune up utilities 2006 , i otvorim process manager
i sad ovdje ima ovih procesa milion otvorenih , kako cu znat koji nevalja ? gasit jednog po jednog :P |
Dakle organiziramo napad (Ogame) i pomažem mu.:D
Dakle ad-aware, Spybot S&D... Nakon toga isključivanje svih nepotrebnih procesa u task manageru i onda probat pobrisat. |
Restart, f8, safe mod, logiraj se kao administrator (onaj što ga win po defautu naprave), i obriši što god hoćeš...
|
ili!
downloadati copylock, nakon brisanja restartati rachunalo, i nema vishe filea. na ovaj nachin ne morao instalirati nekoliko programa, trazhiti procese u upotrebi, organizirati napad u ogameu u slichno. :D ;) |
buljo hvala uspio sam , jos jucer :)
btw. kad cemo na aks ? : quake2 : |
Postoji program Who Lock Me ? ... Desni klik na neobrisivi file i Wno Lock Me ? ... Zatim ubijete taj proces koji je zalockao file. Ako je explorer.exe taj krivac onda na task manageru file pa new tast (run), otvorite cmd i obrišete file... Meni se to dogodilo više puta (da ne mogu obrisati file) i većinom je explorer.exe taj koji ne dopušta da se file obriše.
|
Budemo se dog. aj bitno da si to riješio:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |