![]() |
best of mp3 ...
Koji je, po vama najbolji alat za konvertiranje u mp3?
Mislim na jednostavnost, praktičnost, kvalitetu zvuka ! |
Audiograbber 1.82 final i Lame mp3 codec 3.93.
|
Citiraj:
Ne zelim biti bahat ali ovo je "the" nacin za dobivanje best mp3-a Exact Audio Copby 0.9 beta 4 Lame 3.90.2 (dibrom dll) u kombinaciji sa alt preset standardom ili alt preset extreme Navedeni lame mozes naci na www.hydrogenaudio.org/extra/lame a program na www.exactaudiocopy.de Uz malo tvikanja programa oko audio ekstrakcije navedeno ti daje nenadjebive rezultate sto se tice mp3. |
Sto se tice jednostavnosti i prakticnosti malo program izgleda zbunjujuce ali brzo ces ga skuziti.
|
i audiograbber i EAC daju slicne rezultate , samo kaj ekipa preferira EAC zato kaj je besplatan ... kuis
ja osobno koristim CDex |
A ja sam mislio da ekipa preferira EAC zato kaj daje bolje rezultate?
Nije ni CDex losh, da li ga ti preferiras zato sto je GNU ili zadovoljava tvoje potrebe? :D |
Ma ja malo kopam po easyCDDA extractoru, pa me zanimaju paralele sa ostalim programima, i pluginovima (imam neki plugin za winamp, i sl.)
|
Citiraj:
btw kaj to znaci GNU |
GNU bukvalno prevedeno znaci Gnu's Not Unix - A GNU predstavlja General Public License o Free Softwareu - besplatan ili slobodan softver - Linux se bazira na toj licenci.
|
e imam problemos
super mi je stvar od hladnog piva - samar posto album jos nije izaso ovo im je kao promotivna pjesma namjenjena nasilju nad zenama .... e sada , ja je nigdje ne mogu naci da je downloadam , ali sam naisao na nju ovdje samo moram bit stalno online.jer ima neka fora da ju mogu skinut sa neta |
Izgleda da je to samo za streaming, mogao bi recimo doci do stvari da uzmes winhtt track website copier i skines cijeli www.vip.hr :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |