![]() |
Jel se moze skuziti overclockan stroj?
Mom frendu je riknuo komp kojeg je cloknio, jel mogu skuziti u trgovini da je clockan pa da mu ne priznaju garanciju ? Bios je resetiran na default.
|
Da
Da i ne, ovisno o nastupu,
1)tupom glupom pogledu, ja znam samo da se to pali, u struju pa zasvijetli pa možda ne skuže, 2)ja sve znam lomim i ubija, skuže (to ti je kada se praviš pametan i puno pričaš) 3) uhvatiš ih na galamu 4) 1), 2), 3) ne vrijedi kada dođeš do nekoga tko se razumije u ono što radi ili ako je prodavač premazan svim mastima i pokušava te preveslati kao i ti njega. Ako je AMD proc progorio to se vidi i skoro i neandrtaliensis servisi to skuže, intel malo teže, ... a možda si ti spalio nešto drugo, a to rijeti kuže. Puno sreće:beer: |
Re: Da
Citiraj:
kak se moze skuzit da je zgorio intelov proc(osim po tome da ne radi:)) |
a kako AMD proc:fuming:
|
možda izgleda ko zagoren prepečenac??? i dal smrdi???ma budem ja to probo...spalit ću jedan pročkas...mislim kad več palim i rastavljam grafulje...zvučne...memoriju...itd...baš me zanima kak to izgleda....!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
ma nemre ti nitko skuzit. ako je bios sreden, nema sanse, preglupi su ljudi u nasim ducanima s info opremom. ne svi, ali vecina. nadam se da nikoga nisam povrijedio. :D
|
Citiraj:
|
pa nisam ni mislio da ce on ici :D :D :D
mislim da je baka ko' rođena za to :D :clap: |
Citiraj:
daj zamisli baku u hg spotu hahahaha |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:55. |