PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tipkovnice (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=378)

Damir 31.01.2002. 10:33

Tipkovnice

Da li je moguce spojiti dvije tipkovnice (npr. jedna PS/2 prikljucak, druga USB ili dvije USB) na jedan PC, a da rade neovisno jedna od druge?

dpajur 31.01.2002. 10:44

heh dobro pitanje... nadam se da ce to neko probati i javiti kako funkcionira. iskreno sumnjam da ce raditi kako bi ti htio, ali bilo bi zanimljivo vidjeti nuspojave u windowsima. :)

tihomir 01.02.2002. 16:45

Odgovor

Citiraj:

Originally posted by dpajur
heh dobro pitanje... nadam se da ce to neko probati i javiti kako funkcionira. iskreno sumnjam da ce raditi kako bi ti htio, ali bilo bi zanimljivo vidjeti nuspojave u windowsima. :)
koji će ti kurac dvije tastature?:rolleyes: :rolleyes:
frend mi je probo i može!:p

ozren 01.02.2002. 21:11

Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by tihomir

koji će ti kurac dvije tastature?:rolleyes: :rolleyes:
frend mi je probo i može!:p

bez nepotrebnih prostota molim.

tihomir 03.02.2002. 17:06

Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by ozren

ok,nemoj se ljutit:D :D :D

greg SE 09.02.2002. 12:16

Citiraj:

Originally posted by ozren

daj ozren nepretjeruj...........

ozren 09.02.2002. 16:44

Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by greg SE

daj ozren nepretjeruj...........

nema tu pretjerivanja... jednostavno ja kuzim da netko kaze: "u tri pm crkla mi graficka, explodirao firizider, itd!" jer se radi o necemu di covjek mora izraziti emocije jer mu je sve poslo po zlu (iako bi bilo bolje da stavi nekaj tipa ##$!!*#@ jer je slikovitije...) ali isto tako mislim da nije potrebno psovati kao sto je gore bio slucaj, tj. bez razloga.

inace smo zadovoljni s forumima jer nema flejmanja i takvih gluposti koje ne vode nicemu. takav duh zelimo graditi a ne kocijaski.

O.

Damir 10.02.2002. 10:08

2 tipk9ovnice

Isprobano u praksi, radi sve kako treba!

sbp 11.02.2002. 09:50

O jebo te!

Ozren, Joza psuje ko kocijas po forumima, ne glumi murju ak tebe (il nekog drugog) se ne salje 'osobno' ukurac...(Ja ga isto volim opalit ponekad)

Zalazem se za Slobodu Izrazavanja dok se kurac, picka, jebo i slicno upotrebljava 'u kontekstu' kao pridjev, pozdrav, poskocica i sve ostalo sto 'nas narod' voli i zna...
(Dok se nekog ne nazove kurcem, pickom i slicno, odnosno dok se nikog ne vredja)

:D :D :D

Pas kosti!

ozren 11.02.2002. 21:00

Citiraj:

Originally posted by sbp
O jebo te!

Ozren, Joza psuje ko kocijas po forumima, ne glumi murju ak tebe (il nekog drugog) se ne salje 'osobno' ukurac...(Ja ga isto volim opalit ponekad)

Zalazem se za Slobodu Izrazavanja dok se kurac, picka, jebo i slicno upotrebljava 'u kontekstu' kao pridjev, pozdrav, poskocica i sve ostalo sto 'nas narod' voli i zna...
(Dok se nekog ne nazove kurcem, pickom i slicno, odnosno dok se nikog ne vredja)

Pas kosti!

ma kad ja inace psujem ko kocijas (znas i sam) i pokusavam se odvici na sve moguce nacine... onda kad vidim da neko masno... ah, pridruzio bih mu se, ali se moram savladavati... grda je to ovisnost.
:o

staljin 27.02.2002. 02:43

Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by tihomir

koji će ti kurac dvije tastature?

To ni ukom slucaju nije tvoj problem. Covjek ima pravo da pita sta zeli. Budi fer pa ignorisi pitanja koja te nerviraju, umjesto da ih komentarises na takav nacin.

Staljin

Stormeye 16.03.2002. 02:02

Ma šta da ignoriše? a? 'ben ti ignorisanje!

tihomir 16.03.2002. 17:11

Citiraj:

Originally posted by staljin

To ni ukom slucaju nije tvoj problem. Covjek ima pravo da pita sta zeli. Budi fer pa ignorisi pitanja koja te nerviraju, umjesto da ih komentarises na takav nacin.

Staljin

oh:rolleyes: :rolleyes:

staljin 16.03.2002. 22:13

Vidim da su SELJAKLUK I MALOGRADJANSTINA jos uvijek na nivou u "LIPOJ VASOJ" i okolini.

Staljin

tihomir 17.03.2002. 22:09

Oh;)

staljin 18.03.2002. 16:24

BEZBELI, jarane

tihomir 18.03.2002. 19:47

Ma dobro,više,ostavi me na miru,staljin.;) ;) ;)

Jozha 19.03.2002. 10:41

Citiraj:

Originally posted by sbp
O jebo te!

Pas kosti!

A šta da ti kažem.Odgovorio si sam na svoje pitanje. Nisam Vas nazvao pičkama nego sam reko da ću Vam ih razbit. A to je velka razlika. :D
A ja moram da psujem ko kočijaš jer jesam kočijaš. Pa brate vozim TAM-ića!

staljin 19.03.2002. 10:53

JA,(na bosanskom)!!!!!!!!!!!!

Staljin

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23.