![]() |
WinXP SP2 -> MCE
Zanima me da li se moze samo upgradead windowse XP u MCE i ako se moze GDE da nadem taj update jer sam prekopo svasta i nasao samo updateove ZA WinMCE.
I da li je potreban neki hardware za to (kao MCE komp) ili mogu najnormalnije to derat na "obicnom" kompu? Naravno imam legalnu i registriranu kopiju windowsa xp. Hvala :beer: |
Na nekom sam forumu pročitao je da u MCE koristi samo dio vindoza. Bio je priložen programčić od 17 Mb koji je 'bio' MCE. Ne znam da li šljaka jer ga nisam probao, ali znam da mi je još uvijek negdje na drugom kompu. Jedan moj frend je od XPP-a i stare kante napravio Media Centar s time da je u nju dodao DVB-T i DVB-S kartice.
Čitao sam da ima program Cyberlink PowerCinema (oko 40 Mb) koji ti zamjenjuje MCE tj. radi sve što i on, ali pod vindozama. |
Windows XP media center edition ne prodaje se kao zaseban operativni sustav, niti postoji legalan način na koji bi obični XP pretvorio u Media center. Media center dolazi isključivo predinstaliran na odgovarajućim Media center PC-evima ( kod ovlaštenih partnera, bla, bla...) Sve ostalo je hakeraj i krakeraj, a to te ne zanima.
|
To ti misliš... aj ti meni pošalji na PM to sve ostalo... :beer:
|
Nero ima neku svoju aplikaciju za Media Center pa probaj to. Win XP MCE se instalira ko svaki drugi XP.
|
Ovako, zanimaju me SVE solucije..if U know what I mean :rolleyes:
pa ako znas nesto konkretno a ovo nije mjesto za razgovor uvijek postoji PM ili odma mail (denzil@vip.hr).. bio bi jako zahvalan na svemu :) hvala svima : cheers2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |