![]() |
program za skidanje videa
Kako skinut neke video clipove sa interneta koji su vjerovatno zasticene,i u edukativne i istrazivacke svrhe zelim saznati kako to napraviti...
ako je ovo "osjetljiva" tema molim moderatora da je makne. Hvala |
ak ih mozes gledat a nemres nikak dl ona ih snimi sa frapsom
|
Kak se nisam prije tog sjetil...
Hvala care |
|
jel može fraps snimati duže od 30s
|
program za skidanje video isječka
Naime na stranicama radiotelevizije slovenije nalazi se jedan video isječak koji je moguće pogledati ali nema opciju da se može skinuti. Dali postoji program koji bi omogućio takovo skidanje i ako da dali mi možete postati link . Unaprijed hvala
|
da, u ffox browseru skini ekstenziju greasemonkey, pa instaliraš jednu skriptu s kojom to možeš. Mislim da je riječ o nekom vlv fajlu koji onda konvertiraš u wmw ili avi (ili...), barem tako znam da se skida sa youtube.com
ako ne skužiš, pomognem ti. |
znači gledam recimo borbe online,ko live streaming i s tom extenzijom skinem filmić,ali ga prvo moram cijelog odgledati i istovremeno on skida???
|
pa tako nešto, ne sjećam se točno dal baš moraš pogledat isječak do kraja, ili ga smao moraš pogledati, ali da, tako nešto.... ček, sad ću naći c/p sa nekog sajta o tome.
|
Citiraj:
(is this illegal btw? :S ) |
|
Legalno? Je, bar mislim. Nigdje nije istaknuto autorsko pravo, jer i nije njihovo, a metoda za hostanje takvih fajlova je takva kakva je tak da...
BTW, ima više načina za skidanje. Neki pluginovi "otkrivaju" pravi http, neki ga snime itd... |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:33. |