![]() |
iskazite se pcekspertovci :D racunalne instalacije
dakle frend ima za maturalni rad racunalne instalacije, tu spadaju instalacije, konektori i slicno, jel zna netko neki link o tome jer treba nasrat 30-ak stranica o tome :D
moje se znanje o tome svodi na par stranica i to ak filozofiram... Edit sve slike napajanja s nekim objasnjenjem (pogotovo modularna) su dobrodosla :D isto vrijedi ako netko zna za neki database s standardima koji se vise ne koriste ili se malo koriste kaj je najbolje znam da je bio neki site s svim kablovima i konektorima ali sad ga ne mogu nac :( |
Prošnjofaj malo tu jer je jednom bilo nešt o napajanjima. Sve lijepo napisano kak to funkcionira.
|
znam taj je clanak bio nedavno objavljen i vec sam ga maznuo :D ali treba mi jos, vrste napajanja, vrste konektora, nozice tj. pinovi npr DIN konektori za one prastare tipkovnice, dio sam nasao ali nikako da nadem nesto konkretno kao sto npr Visage pise kad pise o nekom komadu hardwera npr o dvd ramu :D
thnx for hint |
www.howstuffworks.com
tu možeš nać puno informacija o...svemu :) |
|
lol vidim trebat ce mi malo da sve to pregledam :D
hvala, ak jos netko zna nemojte se sramit hehe |
|
Ja znam covjeka koji bi ti mogao pomoci :D
Bubba :) pa ga tlaci :D |
Citiraj:
snaci cu se i s ovim sto imam :smoke: |
Ajd da se malo skrpam....jel zna netko gdje se moze nac nesto lijepo o slaganju kompa od nule, s točno objašnjenim koracima?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |