![]() |
Što trenutačno gledate?
Sjetio se ja da bi mogli otvorit thread o tome što trenutačno gledate pa evo recite.
Evo ja upravo pogledao Slagalicu strave mogu reč da je film odličan a inače nevolim horrore. I to sam ga pogledo s puno muke zbog glupog Sonya (kojeg ovom prilikom pozdravljam : hello2 : ) DVD-rom nemaju pojma kako napravit nego mu svaki komadić prašine smeta ko da je kamen a isti dvd svugdje drugdje radi : sniper : |
Daj ti ljepo Sony-a meni, imam ja posebne metode za takve.
|
Citiraj:
|
Sjest?! To ga neće ni poškakljati, treba ga ubiti u dušu, najbolje namazati neki pokvaren DVD pastom za zube i margarinom pa gurnut i unutra i lupati po njemu čekićem, ali to je samo jedna od metoda, ostale ti ostavljam da istražuješ ;)
|
Citiraj:
|
evo upravo pogledo lord of the rings 2 dio ali produzenu verziju,to obavezno pogledajte ja imam sva 3 dijela produzena i svaki dio ide na 2 dvd-a,a produzeni su u prosjeku izmedju 30 i 45 minuta mozda i vise ali je fenomenalnooooo!!!
|
LOL, pa ukiseliš se gledajući to...Eto, ja sam baš sinoć pogleda Darkness Falls (Legenda o gradu tame) i film mi je stvarno odličan a po dužini stane 3 puta u LOTR.
|
Citiraj:
LOL pa nebudes gledao sve odjedanput,uzmes stanku malo pa nastavis,a da ti iskreno kazem ni ne osjetis vrijeme jer je film fenomenalan,ma jebes film koji traje manje od 2 sata :D nema veze kolko film traje i kolko on puta stane u lotr glavno da je dobar,ali ovo pogledaj obavezno lotr produzenu verziju jer je odlicna! nemoras se kiseliti i gledat 3 zaredom nego polako,a ko zna mozda te opali pa pogledas u komadu sve ;) |
Citiraj:
|
trenutno............MONITOR!!!
|
dimmu borgir-sorgens kammer del ii Insec
spot :p |
Citiraj:
|
Guild Wars :burn:
|
malo si promašio naziv topica....
btw trenutno buljim u monitor :D |
Citiraj:
|
Neku mladu susjedu s prozora :D
|
Gledam Što trenutačno gledate? !!! :D : lol2 :
|
Ej ej nisam mislio baš trenutačno ali ono prije nego kaj ste buljili u monitor
Evo upravo pogledo Junfera u četrdesetoj film je zaakon pogledaj te si ga |
Gledam bas na telki "uzmi ili ostavi", neka slatka mala nastupa...cura mi izgleda cist pristojno...
A kasnije se spremam pogledat seriju "Vatreni decki" (ne sudite prema naslovu :D ) od proslog tjedna i danasnju "Peticu"... |
KOnacna odluka na RTL-u :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledao sad 40 minuta Batman begins ali je film tak dosadan da nemrem više gledat: baad :
|
Počeo gledat Minority Report
|
Upravo došao iz Cinestara pogledao si Kuću debele mame 2 kako dobar film Martin Lawrence rocks :D
|
Al Bundy rocks :D
|
Citiraj:
|
happy tree friends : roller :
: bonker2 : evil : |
Citiraj:
poprilicno dobar spot..ali ti je na njihovm jeziku..norveski/švedski/finski kaj god...spot je jako dobar..ono..pocetak borgira :) mislim da je to stvar sa stormblasta :) to bi trebao biti album iz cca 1996.g :) ako se ne varam :) ali trenutno gledam Children Of Bodom-are you dead yet isto tako spot :p |
Gledam Dragon Ball Z ( thanks to m4Dm4X )
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:04. |