![]() |
Isplativost prelaska na drugu grafu???
E ovako zanima me dali se isplati preci sa Gainwardove 6600GT/GS na SAPPHIRE ATI Radeon X800 GTO 2 te ju probat preflashat na X850????
Hvala!!! |
ako igraš igre koje ti ne štekaju i zadovoljan si grafikom, po meni se ne isplati, a ako patiš od detalja, zašto ne?:confused:
moje mišljenje je da se isplati: goood : |
Hm igre bas i ne igram cesto(osim COD2), na detalje ne patim ali volim da mi igre rade na 1280x1024 zbog monitora!!
|
mislim da ti se ne isplati, nije razlika tako velika, no i treba pogodit x800 s rv480 jezgrom, pitaj domya on ju je stavio na XT
|
da ali ovo je X800 GTO2 i vec sam takvu jednu otkljucao a skoro svatko ju je uspio otkljucat!!
|
A onda sta pitas kad si vec odlucio? I po defaultu ce biti nesto brza od 6600GT, a ako je clockas i/ili otkljucas onda nema se o cemu govorit..........
|
ako uzimas novu gto2 , onda ne , jer imas i clanak o tome kakve su ove nove sad .
|
Ja imam 6600 i ne mislim ju mijenjat do DirectX10 kartuša...
|
Ni ja svoju 7600GT :D
|
Ni ja svoju 6800Le ne namjeravam zamijenit tak brzo... Prirasla mi je srcu ;)...
Nego, neznam kolko ti je to isplativo mijenjat, ja nebi mijenjao, osim ak ti ne steka neka igra il tak... :) |
u ja bi svoju odmah mijenjao :D
|
ajde sta je bolje ta X800GTO2 ili 7600GT ili nesto drugo do 1500kn u HGspotu
|
7600gt je nazalost bolja .
|
znaci 7600GT:( ah bas sam se htijeo vratiti starom dobrom Ati-ju!!!
btw tnx |
7600gt je zasada best buy
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako imas viska love necu se ljutiti ak posaljes jednu :D |
9800pro ce izdrzati do directX 11 grafa :D :D
do prije pola godine sam imao MSI GF4 MX 440-T :) tak da....nema zamjene..i tebi se ne isplati mjenjati grafu :) |
ma nebih niti ja mjenjao vec imam neku zicu u hg spotu gdje cu za ovu svoju dobit trenutnu cijenu koliko kosta te nadodati malo love i uzeti nesto bolje
|
Mislim da ti se onda isplati,samo koliko ćeš morati dodati?
|
ako je nova Gainwardove 6600GT/GS u hg spotu 1400kn onda znaci da cu morati nadoplatiti 100-150kn
|
Mislim da ti se onda isplati
|
Ako patis za ATI-jem nadoplati nesto vise (500Kn) i uzmi x1800GTO
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:08. |