![]() |
Ronaldinhov dokumentarac
Vidio sam prije 15 dana na TV- da postoji Ronaldinhov dokumentarac ,od prvih koraka u nogometu do danas,pa me zanima gdje se moze naci. P2p programi mi daju 173658269816832692163923629 filmica o njemu pa mi se ne da sve skidat. :)
|
nemam pojma, ali me zanima (kad smo vec kod toga) jeste culi da je ona snimka kad ronaldinho pogadja 3 ili 4 precke zaredom (zaboravih) lazna....neki lik je stajao iza i s nekom motkom nosio loptu.......a mnogi su se kleli dfa je moguce.....haha
|
ma nije to dokumentarac, to je sam neka reklama o tome kako ronaldinho radi iste finte danas u barci koje je radio u i limačima negdje u bespućima samba-landa.... ako mislimo na istu stvar....
|
Ono za prečku sam vidio sad da li je istina ili ne ne pere me pol posto.
|
Citiraj:
1. Iza čega je stajao neki lik? 2. Jel nosio loptu s motikom ili motorkom? 3. Kako može nositi loptu s motorkom ili motikom? 4. Aj ponovo ti to pojasni. :confused: : nono : :D |
Citiraj:
2. nije spominjana ni motika ni motorka vec motka 3. nikako 4. hm... |
a zašto to ne bi bilo moguče? sve se može uz puno rada :D
|
Meni je onaj Barca-klinac filmić odličan.
|
ma nije istina 100%... kao prvo, pogledajte ljude koji su bili na treningu, na travnjaku u to vrijeme. nitko da ni ne trepne a ronaldinho mlati prečku... mislim, ono... ja bi prva oči izbacila ili barem oko jedno bacila da vidim samo JEDNU prečku, a kamoli tri (kolko, tri ili?)... kao drugo, ako je netko čitao njegov intervju kaj ga je dao u sportskima prije par tjedana, pitao ga je naš novinar kao "jel istina, ovo, ono" a on samo "hvala na dresu i pozdravite mi hrvatsku"
tako da..... :D i on ima granica mislim ;) |
je i to sam vidio, stvarno je odlično....samo što je lopta skoro pa veca od malog :D
|
Ma Ronaldinho je ime i klasa za sebe, tu ne treba ništa raspravljati.
edit: ne treba raspravljati |
|
Ja mislim da je moguce i zasto bi oni na treningu trebali biti iznenadjeni pa igraju sa njime vec par godina brijem da su vidjeli kakve stvari izvodi o kojima mi mozemo samo sanjati...
Btw cuo sam da se nemoze otici sa treninga dok se nepogodi precka u barci sada koliko je istina neznam ali ako je onda je razumljivo da moze tako pogoditi... |
nema se u čemu raspravljat jel mu je pri zadnjem šutu lopta skoro pala na pod a on ju je izvukao
|
Citiraj:
|
mislim da smo vech dovoljno i u zadnjoj temi rapsravljali o ovome. ;)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Onaj dokumentarac o kojem je ovdje riječ, nalazi se na Nike Football stranicama, pa pogledajte ako hoćete... ne znam točno link...
|
Meni se ovo i cini kao reklama za nike
|
Citiraj:
molim....zasto da poradim na izrazavanju...zato sto sam umjesto ''da'' napisao ''dfa'', i jer sam napisao ''....iza..(zar je potrebno navodit gdje je taj lik tocno stajao, vazna je poanta....mozda je bio iza svemirskog broda nekog :D )'' , nego, mislim da bi ti trebao postove nabijat na nekim drugim glupostima!!!!!: bonker2 |
Da je toliko precizan, bio bi puno bolji nogometas nego danas!
|
Citiraj:
: lol2 : |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |