bubi123 |
14.04.2006. 06:50 |
Citiraj:
Autor Boot
Trebam novo midi kuciste.
Dvoumim izmedju ova dva :confused:
1. ANTEC SLK 3000B-EU (375,00kn :) )
2. CHIEFTEC BH-01BBB-W (450,00kn :mad: )
Kuciste mi inace stoji u dosta zatvorenom prostoru, te mi je bitno da ima dobre mogucnosti provjetravanja.
Molim vase savjete oko izbora.
Hvala
|
prije nekih pol godine kad sam si uzimao novo kuciste, bas sam se namjerio na to cufteka i bas kad sam htio ga uzeti oni nestali iz ve-mila. Kako sam nestrpljive prirode, odmah sam trazio dalje i vidio zanimljivog anteca. i to bas 3000b-eu. uzeo sam ga. o kucistu sve najbolje, naprijed i iza mjesta za 120mm ventove, sto kod chiefteca koji me je mamio svojim dizajnom nije bilo, cak mi se nije svidjalo sto ima mjesta za ventove s obje bocne stranice, nekako mi je previse "izbuseno", a misilim da je protok zraka sa naprijed i iza 12cm ventovima odlicno rijesenje!naravno prednji puse preko hardova i kuciste je je opremjljeno sa svim djidjama midjama za smanjenje vibracija, brzo skidanje hardova, 3,5" i 5,25" komponenti i bla, bla bla.... Sa antecovim kucistem dobijes i jedan njihov vent od 120mm, tricool serije kojem je cijena 100 i nesto sitno kuna, a cini mi se da chieftec ne isporucuje ventove! Uglavnom, zadovoljan sam sa kanturinom, jedina zamjerka, preko koje se lako predje je to sto nema poklopac za usb utore na front panelu koji je napravljen od neke dobre i zilave plastike koja izgleda malko jeftino.....ali ze te nofce! mrak!
|