![]() |
Milijunas
http://www.youtube.com/watch?v=CciUEWldrbs : hitthewa
|
Bilo već...
|
Pre dobro:D
Kad smo kod kvizova evo mali i iz najslabije karike:) Od čega se pravi acedofil? - Od acetona. Jager je prvi čovjek koji je letio brzinom većom od...? - Od svijetlosti. Petak 13., spada u koji žanr filma? - Povijesni. Proslavljeni Spielbergov film o velikom bijelom morskom psu ljudožderu se zove...? - Ratovi zvijezda. Otac Mickey Mousea je...? - Šiljo. John Cleese je glumio u poznatoj komediji 'Riba zvana...?' - Fish. Najdeblji od tri tenora se zove...? - Bas. Predmet koji se baca sa plovila u vodu u svrhu zaustavljanja je...? - Podmornica Vodu u krutom stanju zovemo...? - Kamen. Film 'Ralje' u orginalu se zove...? - Ajkule. Sa kojom državom Hrvatska ima najmanju granicu? - S Austrijom. Najpoznatiji derby Španjolske se igra između Reala i ...? - Madrida. Najmanji dvoznamenkasti broj je...? - 99. Na tablici periodičnih sustava elemenata, koji je element prvi? -Kisik. Kako nazivamo veliku količinu snijega koja se spušta niz padinu ili planinu...? - Gruda. Koje je slovo dekadskog prefiksa mili...? - C. Kako se zove poznata kolumnistica iz 'Globusa'...? - Marija Jurić Zagorka Od koliko se znamenaka sastoji broj 808? - Dvije. Tko je rekao: "Ne srljajte kao guske u maglu?" - Franjo Tuđman. Nogometni klub Velež dolazi iz kojeg grada...? - Celje! Kako glasi hrvatski prijevod od BON VOYAGE...? - Dobar provod! Koje je nebesko tijelo najbliže Zemlji...? - Mars! Kako još nazivamo slonovaču...? - Bijelo! Kako se razmnožava ameba? - Jajima |
: roller : katastrofa
|
hahahaahha kakaw je taj lik...
|
ovo sa karikom bi trebalo sve izrezat i napravit spešl epizode nemogu vjerovat
|
debil
|
vidio umro i ozivio odma :D
|
Ajmo znalci, koju pljucu ima Thompson ovdje:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=VyD897wTt6Q |
thompsona
|
A koji lik!!!! :D
|
Citiraj:
|
pa thompson si je umjetnichko ime odabral po marki americhog automata thompson ;)
|
Meni žao lika, vidi se da se zbunio.
|
Citiraj:
Pa u spotu Thompson nosi thompsona;) |
iz karike:
koji geometrijski lik ima zbroj unutrasnjih kutova 180? ...kocka |
jep lik fura thompsona :)
fora pljuca....skinuo bi ga u COD2 :D |
Citiraj:
po smajlu iza pitanja se naslučuje odgovor: bonker2 : lol2 : :beer: |
Ja nisam znao da im se stara zove Marica ali jeb**u mater pa koristio bi malo logike.
|
searching for brain..... please wait..... searching......searching.....wait......searching.....error no brain found!
|
Citiraj:
ja sam jedanput gledao kad je neka ženska pala na 2. pitanju, nešto o krokodilima je bilo pitanje:) |
Citiraj:
|
dobra :D :D
|
|
lol, skoro se lik na milijunašu rasplaku (ako i nije ) :D :D :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:01. |