![]() |
6.4
|
to su za oblivion i ekipu malo optimizirani
|
Nekako mi se cini da onaj "chuck" patch za oblivion koji je zapravo beta driver 6.3 nije implementiran u 6.4,tako da nish od toga za mene :)
|
ma ja ću ih stavit evo čim domy skine:D
|
Citiraj:
Osim toga-nije to nikakav "6.3 beta" nego ga je tip napravio posebno za Oblivion...(X1xxx seriju) |
A zašto taj patch nebi išao u 6.4 ?
|
Citiraj:
Ili oni koji ni ne igraju Oblivion. To je ipak hotfix za jednu određenu igru i fakat nema potrebe na 11-12 megi drivera dodavati još i tih 14-15... |
ma AA i HDR zajedno me toliko ne zanimaju bolje da fino radi s HDR-om
|
Citiraj:
Nismo se razumjeli-mislim naknadno patchiraš,znači tko treba skine i patchira a ko ne ne-znači *pitanje* je ide li?zašto nebi? patch u ver. 6.4 ili on isključivo radi sa ver.6.3 |
Ako pitaš radi li patch sa 6.4 driverima-radi.:)
|
To nije patch koji se naknadno stavlja nego najnormalniji driver koji se stavi umjesto 6.3/6.4 ili drugih.
|
Citiraj:
Jelc@ => "737-21960: Beta 6.3 Catalyst for Elder Scrolls IV: Oblivion - aka The Chuck Patch" |
Ah, moja greška:)
Vidio sam po stranim forumima da su ih ljudi samo presnimili preko starih, još piše i patch a ja nisam išao gledat kaj je u stvari.. |
Hm,znači to su driveri a ne patch,ustvari- pa ok njih čemo vratiti dok ne naprave 6.4 beta ;)
|
Citiraj:
|
Da li je netko probao ove drajvere iz prve ruke da moze necemu posvjedocit jer koliko sam vidija i nisu se bas pokazali kao nekakav pomak prema naprijed?
|
Ja sam ih stavio i čisto ok rade oblivion radi ko i prije isto ko i nfs
preporuka ih je stavit ono reda radi |
ja ču ostati na ovoj beti za sada (bar dok ne izdaju zakrpu za Oblivion,a čujem to će biti uskoro)
|
bem ti drajvere..kad sam stavio 6,4 source mi poludio i poceo da krahira i zamrzne mi se sistem.da samo znate koliko traje instalacija original sourcea..smrcc :(
|
Citiraj:
|
Ja sta vise gledan po forumima to mi sam sve sigurniji da svaka nova verzija drajvera ima sve vise i vise problema sa novijom generacijom kartica.... Moji su poceli sa 6.3 pa za sada drzim 6.2 (mijenjam omegu ili zeropoint),nekom su poceli i prije sa 6.1 nekom kasnije,drugome jos nije (ali oce :D )...sve neka ludara...pusti problemi...vise ne znas sta bi instalira u ciloj ovoj konfuziji...?
|
Citiraj:
|
Evo jos malih updateova za one koji se jos uvijek pitaju koliko su dobri ;inace jako zanimljivo za pogledat..bija san lijen ovo nisan poslao prije ,no...
ATI Catalyst 6.4 Performance Analysis |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |