![]() |
kako ovo objasnit
http://img142.imageshack.us/img142/451/hmm3yn.th.jpg
pogledajte,oba su krenula u isto vrijeme...jedna jezgra sporija od druge?!Nije mi jasno...sta vi mislite?? |
zanimljivo..... hmm....
ne pada mi ništa pametno na pamet... osim, PRODAJ proc... ;) kupi brži... šala mala. NHF. možda napajanje slabo? (long shot) |
Citiraj:
|
Hehe, moram priznat da ne znam kak to može, meni moj sasvim normalno šljaka :D
|
Citiraj:
|
..da toliko o ovisnosti :D
|
Možda te jebe neka aplikacija koja se izvšava u pozadini...
|
Citiraj:
|
najbolje da ti meni daš taj procesor, ja ću se nekako pomučiti s njim...
inače, pogasi sve procese osim onih od wina, pa probaj onda... |
Koji problem :), ak rješiš postaj da znamo....
|
onako od oka mislim da ces win morati onak na frisko baciti pa ce sve biti uredu :)
|
Stavi neko jače napajanje.
I format i gore čisti Windowzi, čim instaliraš wine odmah poslije drivera odvrti Prime pa da vidiš dal je stvar u jednom od programa koje imaš ili do samog hardvera. EDIT: A ako neće ni onda radit, imam doma jednu 486icu za tebe...pa....:D:D |
Ja bi se skoro mogao kladiti da ti neka aplikacija u pozadini "zdere" neku jezgru. Kako izgleda CPU Chart u Task Manageru kad nista ne vrti?
|
prateći tbreda s vremenom, sam je nešto instalirao, uključio, pa se sad ne može sjetiti.... i onda nama dosađuje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
pa čak si mi i kip podigao u pozadini... :D
|
Citiraj:
|
Nasao gada => "system idle process" mi zauzima konstantnih 50%,koji je to k??
Kad ga pokusam ugasit kaze "unable to terminate process" |
Citiraj:
Uvjeren sam da nije to. ;) Pa sama ti rijec kaze: "system idle", znaci 50% procesorskog vremena je neiskoristeno trenutno. :) Pogledaj malo pod tabom "performance" pod "cpu usage history", kakav ti je odnos izmedju jezgri kad ti je taj slucaj od 50 % idle-a. Mozda ti je jedna jezgra pod stalnim opterecenjem a druga ne radi ama bas nista. Jesi li instalirao X2 drivere i winXP dual core hotfix ? |
Citiraj:
EDIT: Usage history kaze da obje jezgre rade na 50%,tj iste krivulje imaju... |
Problem rijesen : boxers : : boxers : Uzrok => X-FI driver :fuming: Skidam najnoviji s neta :) Hvala svima na podrsci u teskim trenucima :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |