![]() |
prijedlog za test hardvera
evo ja predlažem da se u testu hardvera nađe i jedan članak o mp3 flash playerima, nekoj srednjoj klasi :D
|
Citiraj:
|
Mene bi vise zanimao test:
-7300GS -7600GS -7600GT -X1800GTO |
Jep...jedan test trenutnih low end kartica i mid end (Il ti ga kartica od 500-1700kn) bi fino sjeo :) ... muka mi je od ovih silnih 7900 i 1900 serija.. :p
|
i ja se slažem da bi bio potreban jedan low end i mid end kartica..
|
potpisujem!!
|
Potpisujem
|
mane živcira kad u pcchipu npr. vidim test grafa od 2000 kn na dalje....
zato bi tu htio vidjeti testove srednje klase (mp3 playera, hardova i dr.) jel mislim da mi nismo tako bogata zemlja da bi sve spiskali na jedan komad hardwera |
Citiraj:
|
definitivno test 7600gt, a i čini mi se da je bestbuy
|
da ali ne samo pci e grafa nego i par agp grafa, onih best buy
|
Ma stavite vi nešto npr. Sam svoj majstor-homemade vodeno hlađenje
|
potpisujem za grafe. šta se tiče vodenog to bi ja, a i puno nas moglo napisat dosta...
|
Citiraj:
|
ja bi volio vidjet test mid-end grafa, a pogotovo x1800gto vs 7600gt da se uvjerim koja je bolja.
|
slažem se s grafuljama. još uvijek nismo vidjeli neku ozbiljnu usporedbu X1800GTO i konkurencije. jest da GTO-a baš i nema na tržištu.
|
test printera i scanera :)
|
Test grafulja bi bio super :)
Još bi mogli ovu ubaciti: X700EZ |
Rendula Misliš ovaj članak:
http://www.pcekspert.com/articles/227-1.html Renesis Radiš i pišeš zabilješke |
Može test grafičkih (mid i low end) al bi bilo dobro ak se može napravit i test LCDova (17 i 19 inčnih).
|
Citiraj:
|
A zasto nema neka tablica grafulja koja bi pokazivala kako idu po snazi te kolika je razlika, mislim ono .. puno bolja ili samo mrvicu, te naravno da ati i nvidia budu odvojene. I onda to sve konstantno updejtat, tak kada se neko odluci da samo gleda sta mu se najvise isplati za koliko para.
Kada vidim sve ove silne xt,xtx,gt,gtx,gto vec mi se zbljuje i neznam sta valja, koja je sada brza, dali je bitna razlika... |
Evo tablice:
http://www.techpowerup.com/gpudb/ |
test lcd-a 17'' pa na dalje;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Definitivno test kartica za svačiji djep.
Da se vidi kako ATI sucksa (again) :P |
Mislim da je periferija malo zapostavljena... grafe se stalno testiraju i ajd.. stalno izlaze neke nove pa je to ok no mogli bi ubacit koju zvučnu , kakvu web kamericu , tipkovnicu itd.. Da , ne sjećam se da sam vidio kakav test DVD-ROMA !? Eto da sad oću kupit kakav , najskuplji je cca 300kn i koji valja ?
|
mene zanima test jakih novih agp kartica, jer mislim da je većina još na agpu, isto može i recenzija ovih novih zvučnih od creativa, ili high-end ddr memorije
|
meni je glupo čitat test tipkovnica ili miševa osim ako nisu teška egzotika, jer to se doslovno svede na boju i jel usb ili nije ajme dosade
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:08. |