![]() |
prijem novetv na 2000XP Expert
Evo postavljam ponovo ovo pitanje u drugom podforumu, pošto na prijašnjem nisam dobio konkretne informacije.Dakle, imam leadtek 2000xp expert, i na njom mi je jako loš prijem novetv, tj. sada je neće ni pronaći, dok je radila nova nisam mogao ni normalno vidit logotip...
sad me zanima u čemu je problem ako je prijem S ISTIM KABELOM BEZ IKAKVIH RAZDJELNIKA na TV-u mnogo, mnogo, mnogo, mnogo, mnogo...bolji! nije dobar prijem ni s dscalerom, evo jel zna netko u čemu je problem |
Neznam, meni je ista slika kakva je i na telki...
|
problem bi morao biti u prijamniku .
i btw. trenutno imam neki asus sa Home theater softwareom na koji se ne mogu naviknuti pa ako netko zna neki durgi softver za gledanje , po mogucnosti freeware? hvala |
Citiraj:
|
jesam naknadno , prvo sam mislio da je to nesto samo za signal . upravo ga skidam da vidim o cemu se radi .
|
Citiraj:
ne kuzim se previse u ta pojacala i slicne finte ali kako su mi rekli u ducanu signal nove kolje se s signalom rtl-a (rtl - kanal 63, nova - 64) sada su novu prebacili na 65 pa je nesto bolje u tom su mi ducanu rekli da bi mora uzet odvojena pojacala - jedno za novu, drugo za sve ostalo i tek nakon pojacala spojit kabel koliko je sve to istina - neman pojma |
ovaj Dscaler je opasno dobra stvar .
a ovo sa pojacalima ti je rjesenje , ali skuplje rjesenje . |
...vjerovatno je do signala..meni je na Novi savršena slika ali zato htv i rtl nisu nešto...i lošiji su nego na tv-u ali to je vjerovatno zato što imam nekoliko razdjelnika...
|
Kupite DVB-T i riješen problem :)
|
gle na istoj anteni na tv je slika znatno bolja, a na kompu više mi ni neće pronaći novu ili ako je pronađe slika je katastrofa jedva vidiš logotip
|
Citiraj:
|
bluantafari koju tv karticu imaš
|
Citiraj:
i kaj bi ja mogao sve hvatati s tim? |
di ima nabavit to pojačalo i koja mu je cijena
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05. |