![]() |
Koliko bookmarksa imate u Firefoxu?
....eto baš me zanima ovo gore jer neki kad dođu kod mene kažu da nisam normalan.....ali vjerujem da ovde ima daleko jačih igrača (web manijaka)....moja bookmarks.html datoteka je 530kb.......ajde postajte.......
|
320kb... :o
|
340kb :p
|
500kb
|
290kb
|
Opera - 10kb a ima ih barem 200 :D
inače mi je od firefoxa kojeg sam prestao koristiti prije cca ~mjesec i pol 169kb :o |
16KB :D :D :D :D :D
|
450kb
|
imao sam ih gro (stvarno puno puno jako puno) a sad na novoj mašini još nemam tak puno... 10-ak na bookmarks toolbaru i cca 20-30 pod bookmarks
a ne kužim kak vidite kolko vam je težak bookmark file.. exportam i bude 0bytes LOL |
aha evo 46kb
|
Opera,57kb...imam ih jako,jako puno...
|
Citiraj:
46,6kb |
339 kB :)
|
298 kB
|
Jedno 150kB, stim da sam nedavno imo čišćenje....
|
331 kb,a majke ti koliko ih imam ....
|
..za one koji imaju puno bookmarksa..ima dobra ekstenzija...bookmarkshome ili tako nekako se zove neznan napamet ali koristim je na poslu ....kao home page se otvara stranica sa vašim bookmarksima (sa svima ili samo sa onima koje podesite)......
|
razmjena bookmarksa
jeli neko mozda za razmjenu bookmarksa za firefox?
|
ne koristim bookmarkse
|
nego stalno upisuješ adrese i eventualno koristiš history?!
|
Citiraj:
|
64kb
|
448 Kb --> za početak ;-)
|
130kb.
probajte ekstenziju StumbleUpon, jaaako dobra za random pretraživanje stranica čije teme si sami možete podesiti, mnogo lijepo. i ona ekstenzija "add bookmark here" |
82kb.
|
16kb, ali sam nedavno brisao. I imam ih na bookmark toolbaru(11 komada) i 85 pod bookmarks. Kad ih imam previse ne snalazim se.
|
280 kb
|
340
|
520kb --> napunilo se...LOL
|
Svaki put velim, ne bum punio sve i svasta, ali kaj onda. Dobim neku temu i onda trazim po webu i sve vezano s tom temom strpam u bookmarks. onda zavrsim tu temu, predam seminarski recimo, ali ne pobrise iz bookmarksa i tako malo po malo.
400kb |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:07. |