![]() |
Iskon portal ako ga kupi T-Com
Netko si je dao vremena pa se pozabavio malo!
http://img421.imageshack.us/img421/4619/tiskon8kf.jpg |
nedo mi bog da to naprave
|
znam samo ak se to dogodi da ga viš enecu posječivat....
|
Citiraj:
|
Ja nabrzinu složio T pcex :D pa vidite
http://www.imagesforme.com/images/2739Tpcex.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jaoooooo, fuuj, odvratno, bluvat ću........skratio si mi zivot za 10 godina :argue: : finger : |
: lol2 :
|
Citiraj:
same here |
: suicide : suicide : suicide
|
hahahha LOLČINA
|
Užašna boja.
|
hmmm... ne zabrinjava vas popicanjivanje boja na forumu?. ... ono... kreće se prema rozastom :)
|
pa iskon je prodan, sta nije..
|
je, bilo u novinama danas... Baš sam se naljutila, ja se tu trsim da uzmem Iskonov dsl jer kao "dolje rozi monopol" a oni se ovako oduže... e nakon što mi istekne ugovor, lete van... :(
|
dawar....sused...grrr...poslachu ti shabana da i pocepa nogicu...:D
:rambo: :grrr: :fuming: : finger : |
Citiraj:
|
pa je li iskon prodan????????????
|
Odugovlace, ali vjerojatno bude prodan i onda jedini koji ce biti u stanju lupiti dobru kontru t-scumu ce biti H1, ali cemo se nacekati...
|
a sta je s onim amisom?
mislim da bi i oni mogli nesto napravit... |
ma kakav iskon, anus telekom:D , h1, optima, wdsl, kakva konkurencija. mi smo doživotno osuđeni na t-com i točka. svi drugi ili moraju koristiti tcom infrastrukturu ili im se ni najmanje ne žuri s pružanjem usluga..: baad :
|
Nakraju nece biti t-com nego T-Monopol;)
A one slike gore....omg....skoro sam se zbljuvao, sad cu imati nocne more od roze boje. |
Gadi mi se roza boja od kad je T-smeće došlo u Hrvatsku. Da je Hrvatski telekom ostao vjerujem da od MaXadsl nebi bilo ništa... a takav je život
: hitthewa: hitthewa : hitthewa |
Neka neka, doći ćemo i mi na svoje, ne brinite se. U Njemačkoj također ostali koncesionari moraju plaćati "danak" T-comu za infrastrukturu. Pa opet pogledajte cijene.
Kada konkurencija proradi kako treba, T-com će se koliko toliko povući, jer oni igraju na tu kartu: "Deri deri deri dok god ima, a kad nestane, ajmo dalje." |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |