![]() |
Kako snimiti razgovor preko Skype-telefona???
Može li se kako, i s kojim programom?
Hvala |
s bilo kojim programom koji služi za snimanje, pa i s windows recorderom (start/programs/accessories/entartainment/sound recorder)
prije snimanja odeš u volume properties (start/programs/accessories/entartainment/volume properties)/file/properties/recording/odabereš stereo mixer na zvučnoj sa koje slušaš osobu s kojom razgovaraš/ok/odabereš stereo mixer u prozoru da snima (dolje ti je bullet kao kod volume-a imaš box za mute jel) |
Ne, kuzim. Cujem samo svoj glas. : stoopid Ili obrnuto, cujem glas osobe, ali svoj glas ne.
Jer nemogu u isto vrijeme imati ukljuceno Stereo mix i microphone, sto bi trebalo. |
istina
nije mi to palo na pamet heh aj odi u cpanel u sound properties i reci mi kaj imaš u izborniku za default recording device |
ma u biti nema veze..
radi se o tome da s jednom zvucnom nije moguce snimati vise od jednog kanala od jednom... e sad, da bi ti snimio cijeli razgovor, trebao bi negdje u skypu namjestiti da cujes i svoj glas tj. onaj zvuk s mikrofona - na zvucnike jer sto radi stereo mixer? direktno snima ono sto tebi izlazi na zvucnike... znaci morao bi sam sebe slusati dok pricas. ili ga nekako prevariti - da tvoj glas s mikrofona odlazi na line out ali da ga nesto nakon toga stisa. onda bi se razgovor snimio a ti nebi morao slusati sam sebe dok pricas hmmmmmmmm bas cu istrazit malo interesantna mozgalica :) |
Citiraj:
http://img79.imageshack.us/img79/5712/sound4ql.jpg |
Citiraj:
Kad izmozgas, javi se... : goood : |
mozda kad bi spojio line-out i mic na line-in i onda snimao line-in... imao bi mono s obje strane samo hm, kako spojiti mic na line-in
|
Kada ukljucite snimanje osobe s kojom razgovarate, ona odmah cuje jeku. Hmm... kako to srediti!?:rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |