![]() |
Driveri preporuka
Koji su najblji driveri za atijeve grafičke kartice,zanima me konkretno u igrama ostalo nije bitno?na nekim stranim forumima sam našao da se preporuča ZeroPoint!!!
|
A probaj pa vidi sta da ti kazem ovisi sta vozis i sta zelis...ima ih na bacanje pa ajde po redu...eksperimentiraj! -=DHZeropoint=- nisu loshi! ;)
|
Službeni Catalyst.
|
Citiraj:
|
kolko sam ja cuo , omegini su uvjek najbolji za igranje konkretno ..
imam ih i ja hehe jako mi doprinose na mojoj r9000 :D |
Ma sve osim Catalysta je smeće...
|
Citiraj:
Kako ja nikad nisam imao problema sa Omega driverima??? Samo se vi osječani žalite:D |
Al ozbiljno, s bilo kojim driverima osim original Catalysta samo problemi...
|
Domy kako kome...kako cemu... :rolleyes:
|
Citiraj:
Meni su Omega driveri uvijek radili ok. Sa svim grafama. Trenutno ih nemam samo zato kaj sam lijen (malo net, malo Oblivion) pa ne stignem:D |
eto ja koristim XTreme-G nove sam zbog obliviona,al domyiju očito ne pašu on uvijek ima nekih problema:D
|
Stavi si zadnje OMEGA drajvere
|
instaliral sam najnovije omegine ali kada izađem iz igre u kojoj je rezolucija postavljena na 1024 *768 (ili bilo koja druga) ne vraća mi desktop na defaultnu rezoluciju 1152*864,kod starijih verzijato mi se nije događalo to mi se događa kod zadnje dvije verzije!Sad sam insta DHzer0point i zadovoljan sam rade super puno su stbilniji u igrama od catalysta a i od omeginih!
|
Ja isproba SVE i svi su radili bez problema al ostajem na XG WarCat...
|
Ako se mene pita,sto normalniji i jednostavniji to bolji,imao sam i omegu i dhzery point il kako vec i xg i moram priznat ovi xg su mi se pokazali kao najgore rijesenje,dok sluzbeni catalyst 6.13 kao najbolje,daleko...
|
ma meni sve isti kuyac...
ne razumijem di vi to vidite tolike razlike? stabilnost? pa gdje vidite stzabilnost? ili radi ili ne? |
Meni ne radi nova igra Godfather navodno zbog drivera. Pise dok idem instalirat drivere Zero Display Error.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |